| Ionică a întrebat:

Pentru baieti heterosexuali: Am 4 intrebari:
1. V-ar tenta sa va sarutati intre voi? Ati incercat? Daca da, cum e? Daca nu, de ce nu faceti asta?
2. V-ar tenta sa va pupati numai pe buze? Ati incercat? Daca da, cum e? Daca nu, de ce nu faceti asta?
3. Ati vazut vreodata pe niste baieti si facand aceste lucruri? Dar si fete?
4. Sunteti de acord sau nu? Aduceti argumente, va rog.
Multumesc!

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Nu. Pentru că nu mă tentează. (presupunând că aici te referi la sărut cu limba)
2. Da. O dată. Să ştii că sărutul strict pe buze între bărbaţi se practică în cadrul Mafiei italiene în condiţiile în care mafioţii sunt familişti convinşi şi homofobi. Nu mi se pare nimic neobişnuit.
3. Da. Depinde unde-i văd. Dacă ajung într-un bar gay nu spun nimic dar dacă e pe stradă, în general mi se pare scârbos indiferent dacă e vorba de cuplu gay sau heterosexual. Pasiunea prin sărut e ceva privat nu priveşte pe toată lumea.
4. Să fiu de acord cu ce? Cu homosexualitatea sau cu ce? Cu practicile gay nu sunt acord în sensul că eu nu le-aş practica dar fiecare e liber să facă ce vrea în patul lui şi nu e treaba mea să consider eu ce e normal în patul altuia. Câtă vreme e vorba de patul meu, eu şi partenera decidem ce e normal. În patul altuia, e treaba lor. Dacă ei se simt bine şi lor li se pare normal, atunci înseamnă că e normal. Normalul e o chestie foarte relativă de felul ei.
Dezagreez însă afişarea ostentativă a homosexualităţii. Ce bine ar fi dacă toată lumea (indiferent de orientarea sexuală) şi-ar vedea de treabă în propriul pat căci la urma urmei de-aia nu mai pot eu cum se scarpină unii bărbaţi sau unele femei.

Sănătate.

| alexdop21 a răspuns:

1.Nicioadata, ai innebunit?
2.Niciodata, pentru ca mi se pare scarbos, si chiar vb cu cineva despre asta, sa vezi doua femei sarutandu-se e ok, dar sa vezi doi barbati e usor scarbos.
3.Am fost in Olanada o perioada destul de lunga, si da am vazut barbati sarutandu-se, si crede-ma e destul de urata imaginea, in schimb am vazut multe femei sarutandu-se si mi s-a parut incitant.
4.Am tot adus argumente, dar nu am nici o problema cu asta, fiecare are dreptul sa iubeasca cum vrea, pe cine vrea, si oriunde vrea, atata timp cat nici un barbat nu vrea sa ma "iubeasca" pe mine nu am nimic cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la un chief, eram 2 baieti si 3 fete si cand doua dintre ele s-au pupat, am facut-o si noi rolling on the floor Chiar a fost super laughing
Nu suntem gay sau bi, dar a fost distractiv rolling on the floor