Deci aceasta este o intrebare pusa de admini de pe nerd ca siguranta internationala : Vronmae VNO USNR Bnudseknazelrin?
iar cu cracku el in sine este un virus un furt pentru ca tu daca ai fi cumparat jocul nu ai fi avut nevoiue de crack dar asa este un furt, inchizi antiviriusul si merge
Scuze dare imi poti zice de unde pot descarca NerdMt2 vreau si eu sa vad cum e plisssss lasmi un mesaj pe id de mess dany2945
De mult ma surprinde prostia omeneasca cica,, ti-a banat gm contul,,) bai daca ar fi banat gm contul scria ceva de genul acount banned...sau cica,, iti intra cineva pe cont,,
) daca intra cineva pe cont zicea altceva
) sau cica,, da-mi mie contul ca ti-l fac eu,, muwe ba (scuze pentru limbaj dar sunt nervos pe prostia voastra,, baiatul/fata pune o intrebare si voi...
E cel mai idiot si mai prost server privat.am avut 2 conturi un sura de 112 si un ninja arc de 100 am2 mi leau banat.sa ma cac pe metinu lor. Ziceti-mi si mie un server bun.
Ma am si eu o intrebare trebuie sa confirm contul ca dupa ce imi fac cont si vreau sa malogez imi zicee nume sau parola gresita
Eu nu stiu intrebarea aceeas care ma poate ajuta cu un raspunde ca la translater nu`mi traduke
Eu nu stiu cum sa fac cont...imi cere intrebarea aceea la final si nu stiu ce sa scriu...cine ma poate ajuta sa bage id : nedeaeduard
Cum fac cont imi pune o intrebare Vronmae vno usnr Bnudseknazelrin? cum raspund?
Ma astia raspunsul este AngelaMerkel dar nu stiu de ce nu merge daca gasiti nu uitati cine v-a dat idea
Am si eu o problema mi-am downloadat nerdmt2 dar nu merge sa-mi fac cont ce sa fac?
nyoentox2002 întreabă: