| theforceofgood a întrebat:

Prietena mea este rusoaica. Oare daca ma voi casatori cu ea voi mai putea fi considerat patriot? Oare voi fi catalogat trădător față de țară?

Răspuns Câştigător
| Gaby212 a răspuns:

Daca e dragoste adevarata(si asa ar trebui sa fie daca se ajunge pana la casatorie) atunci ar trebui sa te doara in cot de opiniile obsedatilor si sa mergeti mai departe cu viata voastra.

8 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Ma indoiesc. happy
Si totusi, daca ai fost, ai fi renuntat din cauza asta?
Numai sa nu ti-o ia americanii, in caz de razboi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ma indoiesc ca-i pasa cuiva.

Bula
| Bula a răspuns:

Din cate stiu, nu suntem nici in stare de razboi, nici in dusmanie cu vreo alta tara.
Iar in acest caz nu ai cum sa fii tradator de tara. happy

| Ivanov27 a răspuns:

Salut, mi se pare foarte exagerat sa spui asa ceva. suntem in 2019 totusi, nu mai suntem pe timpul lui Ceausescu, nu cred ca te va cataloga cineva tradator pentru ca esti cu cineva din Rusia sau din orice alta tara. Fiecare e liber sa iubeasca ce vrea el, e dreptul tau.

| Ineys a răspuns:

E clar ca nu arata ca rusoaicele alea din filme/ de pe net daca iti pui intrebarea asta.

| Goete a răspuns:

Te intereseaza viata ta sau ceea ce gandesc ALTII?
Patriot... tradaror de tara, tu desore ce vorbesti dealtfel?

| darrio2007 a răspuns:

Ar fi ultimul lucru la care s-ar gandi lumea. Fa-ti viata asa cum vrei si nu te mai gandi la parerile altora.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ideea că noi suntem în conflict etern, în dușmănie cu rușii este o exagerare media. Patriotismul și trădarea de țară se definesc altfelm nu după naționalitatea soției.