Felicitari Silvia si nu uita, e loc si de mai bine!
Eu am fost azi in piata, am luat varza pentru pus la murat, am cules gutuile sa fac maine dulceata si compot, am cules struguri sa fac tot maine compot si am mai rezolvat cateva probleme gospodaresti.Gutuile si strugurii sunt din curtea mea.
Silvia, slabut, slabut. Poti si mai mult si uite ca sa te incurajez iti spun (eu rivala ta) ca atunci cand eram printr-a 7-a, nu aveam medie sub 10. Mint, am avut una singura : la romana , iar media generala imi ieseam (intotdeauna in generala) 9. 94 Deciiii, ce ne facem?! Vezi ca lui @bent, nu-i plac fetele care au media 8 la fizica, deci te asteptam cu-n 10.
Hai, ambitioneaza-te.
O zi plictisitoare ca intotdeauna. noroc cu TPU-ul.
Buna scumpo. Si eu am avut noroc astazi. Am scapat de niste note foarte aiurea, adica 3, 4, 5 sau 6. din-astea asa... A avut aceasta zi si parti nu prea frumoase. dar asta e...
Ooo felicitari! Dai si de baut? asa ca ai avut o zi buna
Cum mi-a mers azi? Pai bine, cred... m-am trezit de dimineata (cea ce imi displace) am mer la sala (asta imi place) si cand am plecat s-a pus o ploaie afara..., am ajuns leoarca (la 20 de minute de mers printr-o ploaie mare...) asa am ajuns acasa la 11:30, bla bla bla ce mai m-am invartit pe acolo, dupa am plecat la ore, am dat test la geografie (le-am facut pe toate ) m-a ascultat la engleza si religie si am luat cate un 9 la ambele. Am o atitudine vesela azi, deci in concluzie si eu am avut o zi buna
Salut silvia.si eu m-am simtit bine azii:un 8 la romana, 8 la matematica.Si am dat test la informatica si cred ca m-am descurcat bine.
Si eu ma bucur pentru notele tale, dar sa nu uiti sa ajuti si pe TPU.Sa nu iti uiti familia. Spor la invatatura!
M bucur pentru tine...
bv si tzineo tot asa...
si mie mi-a mers f bine azi...
eu m-am trezit f happy si am continuat asa in ciuda profesorilor mai rai... sper ca maine s m simt fel...
pup...si ink odata felicitari