Bine ai revenit Dan, ma bucur ca ti-ai gasit putin timp sa mai navighezi pe TPU.
Noi suntem prieteni vechi asa ca ti-am dus lipsa, nici eu nu am prea mult timp disponibil, insa imi gasesc timp, macar sa raspund prietenilor virtuali, la intrabarile la care ma pricep sa le raspund.
Iti doresc o vara frumoasa in continuare, multa sanatate si astept sa te "revad" pe TPU, deoarece ai multe de oferit si sigur cineva poate sa se bucure de sprijinul pe care il poti da, prin raspunsurile tale, pline de bun simt si omenie.
Bine ai revenit, Dan! Sunt sigură că mai mulţi dintre utilizatorii vechi ţi-au dus lipsa, iar eu mă număr printre ei.
O zi frumoasă!
Doar cei care-si aduc aminte? putem sa ne bucuram ca ai revenit si fara sa te cunoastem?
Bine ai revenit Dan...stiu ce esti userul care se gandeste la binele omenirii, a semenilor sai.
Ma bucur ca ai trecut pe aici...userii vechi nu prea mai au loc de cei noi.Nu exista compatibilitate,asa ca asteptam si noi, din cand in cand, sa gasim intrebari la care sa raspundem. Sanatate si numai bine!
LisaJulie întreabă: