Bună! Am făcut școala generală în Italia. Și m-aș bucura să te pot ajuta! Ceea ce pot să îți spun, ceea ce eu am înțeles și cum aș prelucra eu mesajul, din răspunsul pe care persoana respectiva ți l-a oferit, este că "Perché sei troppo", mai degrabă aș lua o sub formă de "Ești prea mult,, în sensul în care, dialectele și expresiile lor, sunt mult mai complexe sau mai puțin, față de a le noastre. În concluzie, ceea ce vreau să îți indic, este faptul că, din mesajul pe care tu i l-ai trimis și din răspunsul lui, în opinia unei femei,
(din punctul meu de vedere) ai oferit acelei persoane tot ce aveai tu mai bun, i-ai arătat toată dragostea și iubirea dintr-o dată, iar asta pe majoritatea dintre bărbați îi sperie din toate punctele de vedere. Probabil, dar foarte puțin, persoana respectivă crede că ești prea mult pentru el, ești peste idealurile lui, sau poate chiar sub. Iar tu în concordanță cu așteptările și idealurile lui, nu corespunzi! În final, tot ce am vrut să îți explic, dacă cumva nu ai înțeles, este faptul să încerci să lași persoana respectivă liberă, de o parte, nu e potrivit pentru tine. Încearcă să aspiri la viața pe care ți-o dorești să o construiești, sau în alt caz, continui. Bărbații nu sunt întotdeauna ceea ce par, de asta femeia trebuie să-și restabilească echilibrul în balanță. Fii femeia care vrei să fii, dar nu în exces, cel puțin până după o anumită perioadă de timp, până vezi cum decurg lucrurile, fii stăpână pe tine și pe situație, dacă de la început detectezi cele mai mici frustrări sau simți că dai totul și nu e de-ajuns, învață să pleci. Pune-ți fericirea mai presus de orice. Când ești sigură, acționează, până atunci, analizează! Sper că te-am ajutat!?
Pentru că ești prea [de tot].
Adică insistent/ă. Și folosești aiurea Google translate.
Wow este f important, dar il ameninti pe ala cal blochezi estio tare de tot.
Omu te vrea, doar ca nu esti tu persoana visata de el, aia e cam tot, deci nu vrea sa stea singur pana apare printesa alba ca zapada
A dat un raspuns ca in tren, mna stiut ce sa spuna, cam despre aia este vorba.
De aia esti in ceata, a incercat sa articuleze ceva, dar na mai reusit sia aruncat cateva vorbe fara noima, tocmai pentru a te baga in ceata