Cand fetele spun : ''voi stiti ca ala cand era in clasa a 3 a a bagat capu-n wc" sau "voi stiti ca ala a cazut cu nasu-n ca*at" te duci frumos la ele si le spui : ''hey, gagica, dar ce faci? chiar asa, am cazut cu nasul in ca*cat? ", dar le spui cand sunt cu prietenii, asa reusesti sa faci drepate, si sa afle toata lumea adevarul. Stii nu prea am inteles acolo cu : "fata hai sa ne f**em" adica pentru asta iti trebuie curaj? orice fata cand aude asta ii vine sa te faca bucati... cu fata din clasa la tine, e bine daca o ajuti cand are ea probleme, o sa tina minte ce faci pentru ea, si poate te place si ea, nu ai de unde sa stii , de ce nu pui pe un prieten al tau sa o intrebe, daca ii place de tine, asa macar o sa stii, si inca un lucru important : '' vorbeste cu ea mai mult, nu numai -buna, ce faci, pa -, ca asa nimic nu faci '' bine?
Prinde curaj si du-te sa vorbesti cu ea/ele, nu este asa de greu... Pana la urma, doar nu o sa te bata ca ai spus ceva gresit , curaj and go...
Nu ma bat dar sunt unele atat de proaste incat se duc in scoala si baga numai prostii despre mine de exemplu "voi stiti ca ala cand era in clasa a 3 a a bagat capu-n wc" sau "voi stiti ca ala a cazut cu nasu-n ca*at" ceea ce nu este adevarat si dupa aia trebuie sa stau sa le explic la prieteni ca nu-i adevarat si asta cam dureaza
Si stii care e chestia ciudata la mine? Daca e de exemplu o fata de orice varsta chiar si mai mare ca mine si vorbeste ea cu mine adica incepe ea sa vorbeasca cu mine atunci prind curaj si pot sa-i spun si "fata hai sa ne f**em" dar daca e o fata de care imi place si nu prea vorbeste cu mine atunci numai prind curaj si raman asa si mai e ceva daca poti sa ma ajuti e o fata la mine in clasa o ajut cu cate o tema ii dau caietul sa copieze etc si vorbeste cu mine nu este nici prea urata nici chiar asa frumoasa dar nu-mi pot da seama daca ma place ce ma enerveaza chestia asta
La mine la scoala daca pui pe altu sa intrebe o fata daca te place e semn de frica un coleg care e tot din clasa de la mine a facut aceasta chestie l-a pus pe unu sa o intrebe pe o fata daca-l place dupa aia ziceau multe fete ca e fricos si a trebuit sa stau langa el sa-l ajut ca sa scape de aceste vorbe dar nu stiu ce sa fac sa incerc sa-mi fac curaj sa merg sa-i zic odata "te iubesc" sau sa mai astept
Cand fetele spun : ''voi stiti ca ala cand era in clasa a 3 a a bagat capu-n wc" sau "voi stiti ca ala a cazut cu nasu-n ca*at" te duci frumos la ele si le spui : ''hey, gagica, dar ce faci? chiar asa, am cazut cu nasul in ca*cat? ", dar le spui cand sunt cu prietenii, asa reusesti sa faci drepate, si sa afle toata lumea adevarul. Stii nu prea am inteles acolo cu : "fata hai sa ne f**em" adica pentru asta iti trebuie curaj? orice fata cand aude asta ii vine sa te faca bucati... cu fata din clasa la tine, e bine daca o ajuti cand are ea probleme, o sa tina minte ce faci pentru ea, si poate te place si ea, nu ai de unde sa stii , de ce nu pui pe un prieten al tau sa o intrebe, daca ii place de tine, asa macar o sa stii, si inca un lucru important : '' vorbeste cu ea mai mult, nu numai -buna, ce faci, pa -, ca asa nimic nu faci '' bine?
Frate..si eu eram tot ceva de genul asta.
Daca iti plac mai mule fete si sunt toate cam in acelasi loc :
-Axeaza'te pe una singura...
-Fixeaza'ti o privire cat mai patrunzatoare, fii atent sa stai mai drept (nu cocosatu de la Nottre Dame)
si gandeste'te ca e o amica buna..ca si cum ai tine la ea doar ca la o prietena.
-Du'te la ea si spune-i ceva gen "Buna,auzi. vreau si eu sa iti spun ceva,crezi ca ai putea iesi cu mine mai tarziu pe afara ( sau in oras sau unde *** vrei tu.),e ceva important si trebuie sa iti spun intr'un cadru mai inim. (Aici clar o sa ii starnesti atentia si nu o sa te refuze)
Si de aici te descurci frate,incepi o discutie.(apoi o sa deraiati la alta si tot asa)...(Daca e atenta la discutie sau se joaca cu parul / Se joaca cu lanticul de la gat e clar ca e interesata de tine)
La plecare ii spui "Mi'a placut mult timpul ptrecut cu tine, poate ai vrea sa mai iesim si alta data."(mai bagi tu cv.)...
Si la sfarsit sa o pupi (FARA SA EZITI! Ar fi chiar impresionata daca tu ai da sa o pupi si te'ar privi cu ali ochi.)
Sper sa te ajute man, eu eram tot ceva de genul, si acum nu mai am nici o problema, chiar daca te vor mai refuza fete..continua tot asa pana cand te vei obisnui cu textul si iti vor iesi cuvintele singure pe gura...Mult succes..si curaj!
Ofer coaching in relationarea cu femeile.contact : tomadanut88@yahoo.com