| iriyri a întrebat:

Salut prieteni.imi puteti spune si mie va rog cati dintre voi ati facut bani pe net si prin ce metode? va multumes

2 răspunsuri:
| AnaBonteanu a răspuns:

Eu am vandut jocuri de xbox pe net.

Apache
| Apache a răspuns:

Este dificil sa faci bani pe net!
in mare sunt 3 mari metode!
1 ) Iti faci un site in html,si il pui pe o platforma de hosting sau pe un server separat!
Iar apoi dupa ce siteul, sau blogul, primeste vizualizari poti sa faci un parteneriat cu google pentru a folosi google adsense pe siteul tau!
Adsense sunt reclame pe care google le pune pe siteul tau iar prin fiecare click pe care il da un vizitator pe acea reclama tu iti iei o anumita suma!
Suma nu e mare. intre 5 euro centi si 5 euro pe click...dar gandeste-te ca daca ai un site popular, creste si venitul!
Poti sa castigi cam 5000 de euro pe modelul asta
2 ) Poti participa la sondaje platite!
Siteuri ca sondaje.ro te platesc cu bani sau produse daca iti spui opinia in anumite sondaje de piata pentru ca acele companii care organizeaza sondajul sa stie opinia generala a pietei!
Castigatorii ori sunt trasi la sorti, ori sunt platiti cand raspuns la sondaje private
si mai e o categorie :
3 ) ...sunt cateva siteuri ca si :
https://www.mturk.com/mturk/welcome
in care userii posteaza anunturi de munca pe site,iar cei care vor sa o faca pot sa o faca online : ex,a compune o melodie, a traduce un text, a face o problema la mate.etc!
Chestiile astea nu sunt platite prea bine, in general 1-5 dolari, dar daca faci mai multe pe zi, poti strange cam 20 de dolari, si nu e prea rau daca ai timp liber!
si 4 ) ultima chestie :
Siteuri de gen TPU.ro care PLATESC pentru raspunsurile tale!
Sunt siteuri care o data ce ai facut un anumit numar de raspunsuri, te considera expert, si fata de TPU.ro doresc sa te aiba in ehipa siteului lor,asa ca pentru fiecare raspuns folositor pe care il dai, te plateste cu o anumita suma! sa spunem intre 0, 5 si 5 dolari!
Si daca ai mult timp liber si dai sa spunem 100 de raspunsuri pe zi, atunci poti strange cam 500 de dolari. toate intr-o singura zi!
...e o suma mare, dar iti trebuie ceva munca pana sa ajungi expert, si implicit sa primesti bani!
De asemenea sunt putine siteuri care ofera astfel de servicii in Romania!
ex de siteuri :
http://www.justanswer.com/
ps : pentru toate solutiile astea trebuie sa ai cont de pay-pal...cel putin asa cred
oricum.nu e usor sa faci bani pe net, Imposibil nu e, dar iti trebuie multa munca...si putin noroc!