Eu as fi de acord...numai copiii fara minte se gandesc ca trebuie sa ai aproape aceeasi varsta... numai aberatii, jur.
De cand ai nevoie de o varsta ca sa ai o relatie, asta nu inteleg.
De ce mi-ar pasa mie de altii? Sau mai bine zis, de ce le-ar pasa lor de ce fac eu? Nu ii cunosc, nu ma bag in treburile lor, nu ai niciun drept sa imi zica ce si cum.
Eu zic ca orice diferenta de varsta este valabila si as fi de acord.
Daca oamenii se iubesc cu adevarat, si nu sunt alte interese la mijloc, atunci de ce ar fi o problema varsta? Intre parintii prietenului meu diferenta de varsta este de 20 de ani, mama lui, o tipa super are 41 de ani si tatal lui aproape 60, se inteleg bine si acum dupa aproape 20de ani de cand s-au casatorit!
Eu cred ca e TOTAL gresit. Cum ar fi o tipa de 20 de ani cu unu din politica de 55 de ani. Fetele sunt cu acesti barbati foarte in varsta pentru BANI. Ce crezi ca este dragoste? Bani fac totul in Romania. Bafta
N-am nimic impotriva. Daca se iubesc oamenii resp. atunci totul e ok. Si cred ca daca iubesti pers. aceea nu tii cont de ce zic altii daca esti fericit asa. Iubirea nu tine cont de varsta si de ceilalti.
yulyanna întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă: