| SamsungElectronics a întrebat:

Salut prieteni!

Mai înainte i-am scris unei fete pe snapchat și m-a întrebat câți ani am și eu i-am spus că am 19 și ea ma înjurat cu du-te în mo*** mă**.

Ce părere aveți despre asta?

Credeți că are cei 7 ani de acasă?

Eu zic că nu.

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că să nu iei în seamă și să treci mai departe.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate că era drogată.
Ori, spera să fie abordată de un tip mai matur, și era contrariată că are parte doar de copii. big grin

| SamsungElectronics explică (pentru floresdemayo):

Și eu mă gândeam la așa ceva, că posibil era ceva fată de 13 sau 14 ani sau chiar 15 ani, și a văzut că eu am 19 ani, a crezut că vreau să mă dau la ea sau ceva, având în vedere că eu sunt mai mare, sunt major, și cred că de asta ma înjurat așa.

| floresdemayo a răspuns (pentru SamsungElectronics):

Nu cred. Puștoaicelor le convin si cei de 19 ani, dacă arată bine.

Da așae cum zici tu, nu toate fetele sunt la fel.

| SamsungElectronics explică (pentru SamsungElectronics):

Nasol dacă fata are 13 sau 14 ani sau 15, pentru că eu sunt major și ea este minoră, este nașpa situația, dacă persoana respectiva are 16 sau 17, era mai bine pentru că nu depășește 3 ani diferența.

| floresdemayo a răspuns (pentru SamsungElectronics):

Nu fi trist. Decât cu o tipă fără caracter, mai bine singur.

Așae ai dreptate.

| Wr3nch a răspuns:

Patron, snapchat e grozav pentru aventuri de o noapte, nu pentru chesti serioase. Asa ca nu fi suparat, cauta mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu, nu are cei 7 ani de acasa, daca tea injurat asa, pune vorbele ei la fund caci nu a educato masa care e bata ca ea, nu ai tu ce discuta cu scroafe din-astea, stai fara sters, spune-i " tu: auzi, vezi a ce miroase pumnul meu? ea: a ce ma? Tu: a pizdon laughing" glumesc, nu ii atrage atentia si stiu ca ai scris o intrebare ca esti urat si nu te place nimeni dar nu te stresa, iesi in oras si vei gasi una cate sa te inteleaga din priviri si sa te accepte asa cum esti, iubirea nu se face prin intermediu online!

| pixeltinker a răspuns:

Ciudata fata cauta mai departe