Norocosule, eu răcesc din 2 în 2 luni.
Mă doare gâtu exact acum când îţi scriu.
Asa pateam si eu dar eu pateam de la schimbarea timpului adica de la schimbarea aerului chiar si brusca chiar si inceata eu tot ma imbolnaveam bine ma mai imbolnaveam si de la neglijenta adica iarna sau toamna cand este frig eu nu prea stateam cu haine pe mine si mama ma tot atentiona ca o sa racesc si o sa dea banii iar pe medicamente si asa pateam dar din februarie 2011 nu am mai racit deloc si parca am devenit mai serios asa un prieten care e mai mare acum imi zicea ca se poate sa fie de la trecea la adolescenta eu am 13 ani si sunt pe la inceputul adolescentei asa zicea el si ca cica corpul pe timp de adolescenta devine mai rezistent mai ales ca eu sunt si din ala mai solid asa bine acum asa mi-a zis el acum nu stiu exact
Dar nu inteleg. Eu am 12 ani si doua luni. Cred ca-s mai sensibila...
Aaaa pai esti fata dar nu vreau sa te jignesc chiar imi pare rau dar din stiintele mele corpul fetei este mai sensibil cred eu
Exact. Stiu, nu ma jignesti cu nimic. Corpul baiatului este mai puternic ( imun)
Eu sper sa scapi de raceala pentru ca nu e buna stiu si eu cum este cand tuseam simteam ca imi baga cineva un cutit in gat si ziceam "pe mine creca raceala asta ma va dobora complet(ma va omora) " dupa aia cand trecea ziceam Doamne ajuta