Poti oricand sa devi lesbi daca nu iti plac barbarii nu inteleg de ce faci asa mare caz
Atracția, frumusețea și alte etichete pe care le folosești sunt lucruri care sunt influențate mult de subiectivism.
Dacă toți care se plâng de „capete goale" ar fi inteligenți, clar am avea o cu totul altă lume. Ironic, de obicei, ăia sunt cei cu problemele mari.
Credeam ca numai eu eram cu aceasta gandire. Rezonez perfect cu argumentele tale,deoarece si eu am sesizat acelasi lucru. Altii isi lasa barbi lungi de preoti,sunt cheliosi si se imbraca cu aceleasi haine,parca toti sunt facuti de aceeasi mama. De fel cei care sunt "perle rare",adica cu tunsori diferite dar iesite din tipar,chiar vopsiti,extrem de ingrijiti precum personajele din filme sau anime-uri sunt pe cale de disparitie. Categoria asta de potentiali parteneri sunt indispusi emotional, cauta prietenii cu beneficii in locul mariajului sau narcisismul si hedonismul le sunt ca painea si apa. Da,cei narcisisti sunt aceia ingrijiti chiar mai bine ca o femeie si nu-s gay sau deviati. Sunt indragostiti de ei insisi,cauta sa fie cat mai ingrijiti si sa arate cat mai bine cu orice haina sau chiar accesoriu. Cu unii din ei poti lega o prietenie, mai faci si sex, cu altii nu, mai mergi la alt narcisist cu care cat de cat sa se intample ceva, un interes reciproc...Cam asa functioneaza un anumit sector social!
Pai nu doar romanii, mai in toate tarile e asa.
E f simplu de ce. Ptr ca mereu s-a cerut de la barbat sa fie cat mai perfect, insa nu si de la femeie.
Asa ca daca femeia nu e asa misto, e scunda, etc, logic ca, copilu ala nu iese cum trebuie, degeaba e el ok si inalt, adica branza buna in burduf de caine ar fi.
Daca iese femeie, e medie asa ca fizic si e acceptata, daca iese baiat nu mai e asa, pentru ca de la el se cer prea multe fizic.
Apoi, dupa asta, fiind mai multi barbati nasoi, femeile alea medii s-au cuplat cu astia ca nu au incotro, vor familie si copii. Si iar, ce sa iasa?
Asta e motivul.
Eu zic ca pur si simplu natura e de vina.
dintr-un grup de femei cu vreo 6, minim 3 femei sunt acceptabile.
într-un grup de bărbați, daca unul este ok.
mai vad pe strada bărbați frumoși, dar rar de tot.
toți după mine au același tipar.
poate am eu alte gusturi, dar îți spun sincer ca nu am pretenții.
e ciudat. dacă este sa luam lumea animalelor, e fix pe dos (motivul e clar), masculii sunt mult mai frumosi, dar la oameni e altfel.
Nu, nu e ca ai alte gusturi, ai zis f bine, ca nu conteaza ce gusturi ai, ca-ti place merzanu, ferari, volvo, audi, conteaza ca te atrag masinile de nota mare, e un ex doar. Poate sa-ti placa volvo, si alteia merzan, dar masinile alea au aceiasi nota cam.
Dar tu vezi trabanturi sau dacii de acum 40 ani, cam asa ceva, si astea nu te atrag, si nu atrag pe nici o femeie! E nota mica.
Nu natura, pai in lumea animalelor nu e deloc fix pe dos, si la noi ar fi la fel, barbatu ar trebui sa fie cat mai aproape de perfectiune, ca de aia la animale el e cel mai frumos, ca de la el se cer f multe. Nu se cere mare lucru de la femela.
Si nu vezi masculi praf, ca aia nu-si dau genele mai departe si mai rar ies masculi praf.
Asa si la noi, barbatu alfa frumusel foc, inalt, puternic e masculu ala frumos, femeia poate fi cam si doar mediu atractiva si ajunge, nu conteaza ca e scunda, neputernica, etc, ca si la animale.
Dar la noi si astia neatractivi isi dau genele ca aia e, asa a fost societatea, pe ce timp a trecut, activitatile care intretineau masculinitatea s-au cam dus (muncile fizice grele), asa ca ii vezi si slabanogi sau grasi si cu corp otova.
Sa stii ca sportul de forta iti schimba si figura ceva, nu stiu de ce, dar se cam intampla, ceva hormonal, arati mai a barbat. Nu cont ca esti mai gras sau mai slab. Pe langa ca-ti face un corp atractiv.
Pe astia ii iau si fetele medii ca nu au incotro, ce sa ia? Evident ca nu au mai nimic pentru ei, dar aia e daca vrei o familie.
Si de aici treaba.
In natura ei nu si-ar mai fi dat genele mai departe chiar si ca oameni, un barbat alfa f 100 de femei si gata, daca nu vroia nimeni familie.
Acuma si barbatii la birou, unii isi dau cu ruj de barbati prin afara, etc, auzisem ca se face si asta. Industrie nu mai ai, ce mai e in constructii munca grea.
Pai cati "barbati", nu sunt carpele femeilor lor?!
Pai doar eu stiu cativa.
Unuia ii e fica sa zica ca vine la mine ca vrea el, ma pune sa-i dau mesaj ca as vrea eu sa vina, si el zice ca vine pentru mine (e cumva ruda).
Deci?
Pe mine nu ma intereseaza ca face jocul asta, zic ca idee.
Pai ma nene "eu ma duc la el, vin maine sau diseara, ma duc ca ma simt bine acolo".
Si punct!
Si aici ce crezi ca face? Ne jucam la calculator, vorbim, el scapa de aia de acasa.
Si alte exemple din astea.
Pai ori esti barbat ori?
Nu zic sa te porti urat, dar sa nu o lasi sa te domine cum vrea abuziv. Nici unu sa nu domine, fiecare sa ne respectam.
Ca sa nu mai zic si alta, ca femeia isi pierde admiratia fata de ala daca ala e carpa, culmea, chiar daca in acelasi timp i-ar conveni ca face ce vrea cu el.
Bine, deja cand incepe sa te domine, deja si-a pierdut respectul doar prin faza ca a mers.
asinedthereal întreabă:
Cipi1212 întreabă: