anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Propun o dezbatere, pareri. Nu vi se pare ciudat faptul ca tot mai multi romani injura pe internet si mai ales la rubrica,,Comentarii" de la diverse stiri? Tot al doilea comentariu este injuratura, atac la persoana. Chiar nu stiu ce se intampla. Uitandu-ma pe site-uri straine la diverse stiri, vad ca nu este asa. Oare chiar atat de nemultumit, frustrat, violent, huligan a devenit romanul? Nu mai poti citi o stire, ca hop apar injuraturi.

Parerea mea este ca ar trebui sa se introduca niste masuri cu privire la Internet (nu vorbesc de cenzura) macar pe o anumita perioada de timp, sa se opreasca rubrica,, Comentarii". Chiar nu inteleg de ce la orice stire trebuie sa se si comenteze. Mai inteleg ca te mai enervezi, mai injuri, dar s-a intrecut orice limita. Peste tot injuraturi la stiri sportive,politice, despre accidente, decese, nasteri, sarbatori, informatii, etc.
Chiar nu stiu ce fel de oameni sunt aceia, ce au...

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este din cauza lipsei de civilizatie. Proprietarii de site-uri ar trebui sa interzica si stearga toate comentariile care nu respecta niste reguli minime pentru postari (comentarii aiurea, fara legatura cu subiectul, injuraturi, jigniri, rasism, etc), asa cum se practica si pe TPU si cum am vazut si pe alte site-uri.

| Rakanishuu a răspuns:

Nu mi se pare ciudat. Înjurăturile sunt tipice omului de rând. Faptul că n-are nimic mai bun de făcut decât să comenteze random la articolele de pe internet dovedeşte asta.
Nu neapărat să dispară rubrica "Comentarii". Ar fi nedrept faţă de oamenii civilizaţi care doresc să-şi exprime opinia. De preferat ar fi să fie sancţionaţi indivizii care înjură. Depinde şi de măsurile pe care doresc să le ia administratorii fiecărui site în parte.

| GeorgianaMdg a răspuns:

Lipsa civilizatiei si a celor 7 ani de acasa. Unii se scoala de dimineata cu moaca la cearceaf si n-au ce face decat sa injure. In viata reala le e frica si de umbra lor

| Coquineagra a răspuns:

Si ce te intereseaza pe tine cum se injura altii intre ei?
ok, alte argumente nu au, si recurg la injuraturi, dar nu vad de ce ar trebui sa te intereseze.
siteurile alea mai mult ca sigur ca sunt de cancanuri, monden si cu stiri legate de tot felul de nulitati, care atrag audienta medriocra specifica.
siteurile respectabile au activata moderarea comentariilor inainte de publicare.
deci tu tocmai te-ai dat de gol ca frecventezi siteuri unde se aduna slehte de mediocri, printre care te numeri si tu.

| anonim_4396 explică (pentru Coquineagra):

Te-ai dat chiar tu de gol. Si ca sa stii, nu frecventez astfel de site-uri. Uira-te si tu la site-uri gen Realiatea, Sport.ro sau pe facebook la paginile televiziunilor sau ale diversilor oameni sau jurnalisti sau pe site-uri de stiri regionale gen stiri de cluj, citynews (eu sunt clujean de aceea am dat astea). Si sa stii chiar si pe site-uri respectabile sunt injuraturi. Da-mi tu te rog un site respectabil sa vad...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Corectare: Uita-te.

| Coquineagra a răspuns (pentru anonim_4396):

Haolo! cu ce m-am dat de gol mah mediocrule cu replici gen "ba tu esti! cine zice ala e!"?

realitatea, sport.ro, facebook sunt siteuri respectabile? bhahahahaha.
pe realitatea intra toti frustratii suparati pe realitate, care se descarca injurand ca niste primate, pe sport.ro intra cocalarii sa vada nu stiu ce scoruri de meciuri unde joaca toti fotbalistii cocalari, si mai intra si pitipoancele se vada ce fotbalist s-a mai despartit de piti a lui, ca sa se frece la fofo de bucurie ca se consoleaza ca o avea si ea o sansa candva...fiind la curent si cu locurile unde i-ar putea aborda.
si de facebook...deja nu mai e cazul sa explic.

cand am vorbit de siteuri respectabile am inclus si siteurile cu o astfel de audienta mediocra, adica sunt si siteuri de acest gen care isi modereaza comentariile... avand grija de imaginea siteului.

Uite de exemplu acum faci atac la persoana si limbaj vulgar. Te-ai dat de gol ca ai zis o afirmatie neadevarata.

Sue me, panseluta sensibila ce esti.

Btw, de cand e injuratura "mediocru"?

Limbaj vulgar. Termin aici discutia deoarece nu are rost sa intru in jocul celor care au mintea odihnita si chef de cearta. Esti inca un caz pierdut... Eu zic sa iti revizuiesti comportamentul si limbajul vulgar. O tara civilizata, educata nu are nevoie de astfel de oameni care sunt un exemplu negativ.

M.dexonline.ro/definitie/mediocru

De exemplu aici e injuratura

Repet, ca vad ca nu intelegi, de cand e limbaj vulgar/injuratura, cuvantul mediocru?
pai tu daca sari de dos in sus cand vezi cuvantul asta...asa barbat esti tu?
te pui in spatele gagica-tii de frica, cand te injura una/unul?

rolling on the floor pe bune bah? "panseluta sensibila" e injuratura?