Pai poți sa continui sa vorbești cu ea dacă vrei o relatie de prietenie și nu de iubire(cel putin nu asa de repede). Daca nu crezi ca poti sa accepți, nu ii mai vorbești.
Și eu am mai procedat asa de a lungul timpului, pentru a nu se creea confuzii.Am ieșit și eu cu persoana, sau am fost pusa în situații de a interacționa mai aparte cu oameni, iar dacă am văzut ca vor sa se apropie de mine mai mult decât e cazul, sau încep sa creadă ca avem sau putem avea ceva mai mult și eu nu voiam, sa specific din timp.
Păi ce e așa greu? Fata a vrut să fie clar din start că nu e interesată de activități sexuale, ca să nu te simți frustrat dacă vei continua o relație cu ea.
Dacă vrei punctul meu de vedere. Eu când aveam 20 și ceva de ani, situațiile de genul ăsta erau bomboana de pe colivă.
Îmi plăceau la nebunie. Era provocarea cu care mă distram cel mai bine.
Bineînțeles că nu aveam eu niciodată vreo inițiativă sexuală. Dar în 2 - 3 luni, făceam tot ce ar fi fost posibil și tot ce-mi trecea prin cap (și îmi treceau multe), să o aduc în punctul în care să-și dorească ea. iar eu să spun că nu se poate pentru că avem o înțelegere.
Îți dai seama cum se termina până la urmă. Inevitabil.
Și distracția era maximă.