| Sylwyu a întrebat:

Sa va spun ce am patit astazi, si as vrea o parere ca nu stiu ce sa fac. Am fost azi sa imi fac R.C.A.-ul la masina ( detin un CHRYSLER NEON ) la un prieten (el fiind broker) si imi spune ca am de plata 900 lei pe 6 luni cu clasa M3 la daune cea mai ieftina, faza interesanta este ca eu nu am avut nici un incident cu masina, ea fiind inmatriculata in Ro in 23.08. 2012 si ultima asigurare a costat 330 lei cu clasa bonus B1. Am verificat cu acel broker cand a fost incidentul si aparea in data de 02.02. 2012 acesta fiind recunoscut doar pe seria de sasiu cu asigurare la Carpatica (o aveam facuta in vederea innatricularii ca asa cere cand dai statu in judecata sa inmatriculezi masina fara sa platesti taxa de poluare, dar nu am folosit niciodata acea asigurare). In acel moment aveam masina inmatriculata pe Bulgaria si la fel nici un incident. Asa. Si am plecat frumos la sediu la carpatica, si o intreb pe o doamna de ce eu am clasa M3 la daune, si imi zice "pai daca ai facut accident". Am pus-o sa imi arate dosaru respectiv sa vad eu daca exista vreun document de al meu, ceva orice sa imi apartina mie. A cautat in calculator seria de la asigurarea respectiva din 02.02. 2012 si numarul dosarului unde se afla, si a zis sa mergem sa ne uitam. Surpriza in dosar nu era nimic care sa imi apartina mie sau masinii nici macar asigurarea mea. in dosar erau : o dacie solenza, un peugeot 307, si alta asigurare nicidecum Chrysler Neon. Dar in calculator era trecut codul de la asigurarea mea ca cica ar apartine daciei. Si m-au bramburit ca o sa vada, ca trimit dosaru la Bucuresti ca este posibil sa fie o greseala, ca sa platesc atat cat este asigurarea 900 lei si o rezolvam, va vom da diferenta de bani cand se rezolva. Abureli. Si uite cum mi-au bagat un accident pe gat, cum isi fac uni masina pe asigurarea altuia. Ce pot eu sa fac acum?

Răspuns Câştigător
| goejoy a răspuns:

Mergi in instanta, sau alta companie de asigurari. Eu te-as sfatui, daca ai timp si banii necesari sa mergi in instanta sa o faci, e un accident pus in carca ta aiurea si pe de alta parte le vei da o "palma" acestora, poate e timpul ca, companiile de asigurari sa invete sa respecte clientii.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sincer ti as spune sa consulti un avocat, oricum e clar ca politiei nu ii pasa daca te opreste si ii spui poveste. asa ca mai bine dai banu si macar nu risti sa iei amenda sau sa ramai fara certificat

| m00n a răspuns:

Nimic.Sa nu mai faci la Carpatica.Eu cand am avut accident(o bovina a intrat in mine ca nu a vazut ca ala din fata mea frana si eu implicit franam)si mi-a spart un stop si mi-a indoit ramforsarea aia de la bara.Bovina avea asigurare la Carpatica.Am fost acolo, am asteptat o ora, apoi mi-au zis ca or sa rezolve in 2-3 zile cererea mea.A trecut o saptamana,am sunat si mi s-a zis sa revin a doua zi.A doua zi cica ma contacteaza ei,apoi dupa inca o saptamana s-a dus taticu` peste ei,a facut circ,le-a cerut dosare, acte(a cam facut abuz de functie, dar e nebuuuuun, ha ha ha ha ha)pentru ca mai apoi sa nu ma despagubeasca, sa ma trimita la un service.Am fost la service si mi-au tinut masina o sapt pentru un stop nenorocit.
Ideea e ca astia de la Carpatica sunt niste escroci.Si au si multi clienti pentru ca asigurarea e cu 20lei mai ieftina fata de celelalte firmestraight face