Mergi in instanta, sau alta companie de asigurari. Eu te-as sfatui, daca ai timp si banii necesari sa mergi in instanta sa o faci, e un accident pus in carca ta aiurea si pe de alta parte le vei da o "palma" acestora, poate e timpul ca, companiile de asigurari sa invete sa respecte clientii.
Sincer ti as spune sa consulti un avocat, oricum e clar ca politiei nu ii pasa daca te opreste si ii spui poveste. asa ca mai bine dai banu si macar nu risti sa iei amenda sau sa ramai fara certificat
Nimic.Sa nu mai faci la Carpatica.Eu cand am avut accident(o bovina a intrat in mine ca nu a vazut ca ala din fata mea frana si eu implicit franam)si mi-a spart un stop si mi-a indoit ramforsarea aia de la bara.Bovina avea asigurare la Carpatica.Am fost acolo, am asteptat o ora, apoi mi-au zis ca or sa rezolve in 2-3 zile cererea mea.A trecut o saptamana,am sunat si mi s-a zis sa revin a doua zi.A doua zi cica ma contacteaza ei,apoi dupa inca o saptamana s-a dus taticu` peste ei,a facut circ,le-a cerut dosare, acte(a cam facut abuz de functie, dar e nebuuuuun, ha ha ha ha ha)pentru ca mai apoi sa nu ma despagubeasca, sa ma trimita la un service.Am fost la service si mi-au tinut masina o sapt pentru un stop nenorocit.
Ideea e ca astia de la Carpatica sunt niste escroci.Si au si multi clienti pentru ca asigurarea e cu 20lei mai ieftina fata de celelalte firme
LisaJulie întreabă: