| LordCristobal a întrebat:

Salut!
Sa zicem că sunt mai multi oameni într-un lift iar unul dintre ei trage o bășină puturoasa și liftul se blochează și ceilalți trebuie sa ii suporte bășină până când liftul se deblochează.
Mai in glumă mai în serios poți muri de la o bășină daca nu exista spatiu de aerisire, cum e gen in lift sau in alte încăperi închise?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mori, nu. Eventual leșini, dar îți revii.

12 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Ai văzut tu pe vreun necrolog cauza morții, flatulența? laughing

| LordCristobal explică (pentru VoidEternal):

Ba,sincer nu am văzut până acum.
De asta am și întrebat.

| wildthing a răspuns:

rolling on the floor Mi-ai adus aminte de un film numit "Down Periscope", in care un grasan, scapa o basina intr-un submarin, tocmai in timpul unei confruntari navale, in care trebuia pastrata liniste perfecta. Colegii lui ba au lacrimat, ba au lesinat, ba au zis ca trebuie sa i se coasa gaura coorului...iar cei din submarinul inamic au crezut ca a fost o explozie. rolling on the floor

| CleanHeart a răspuns:

M-ai făcut să râd de dimineață laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și în lift ai tras o dude? rolling on the floor Pfff besinile tale sunt omniprezente in nanau' oamenilor laughing peste tot lasi amprente, mai ușor cu fasolea că le muti nasul multora ireparabil laughing mai lipsește sa o dai in tramvai și autobuz și ai dus înmormântarea la capăt happy

| LordCristobal explică (pentru anonim_4396):

In autobuz am dat-o acum două săptămâni dar nu s-a întâmplat nimic grav; dar in lift nu am tras-o niciodată.
Și bășini nu dai numai de la fasole, dai și de la oua, fructe și legume.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LordCristobal):

Vrei să transmiți un mesaj subliminal societății? Ești bun contra Rusiei cred că ne-ai putea ajuta, ii îneci cu inamici cu gaz lampant, explozie big bang alte alea big grin

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru LordCristobal):

Sa ma prindă pe mine când Băsescu în neștire? Se pun în genunchi și implora sa ma opresc rolling on the floor Numai asa ca e carbit total le dai somn.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

În market și pe strada aglomerata ai dat?

| LordCristobal explică (pentru UnchiulRamiz):

Da,dar nu am provocat mirosuri puturoase.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru LordCristobal):

Alea silențioase dau dauna totala. Da de razi risti sa iei și bătaie.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Se asfițiează oamenii și mor din cauza ta laughing))))