| GreenKnight a întrebat:

Salut! Scriu aceasta postare din perspectiva de a înțelege situația în care m-am luat la cearta eu și cu prietena mea. Ne cunoaștem de câteva luni și astăzi s-a întâmplat sa-mi spună o situație în care nu știu cum ar fi trebuit sa reacționez. Mi-a spus ca "Videoclipurile la care te uiți sunt foarte misogine, nu te mai uita la asa ceva". Videoclipurile la care m-am uitat erau despre niște persoane transgender care tot dădeau argue ca ar exista mai mult de 2 sexe, plus de drepturile femeilor fiind egale față de bărbat. Faza era ca, asa îmi apăreau pe YouTube și alte aplicații de unde poți vedea diferite videoclipuri zi de zi. Ea se uita la foarte multe filme/seriale cu homosexuali si sunt ok cu decizia ei, nu am nimic impotriva ei. Dar, cand a vazut acele videoclipuri ne-am certat si ca iar fi frica că-și putea ajunge și eu misogin din cauza acestor videoclipuri care-mi apar. Mama mea m-a învățat mereu sa respect mereu fetele și sa nu fiu un bădăran. Dar, într-o situație ca aceasta nu știu ce anume as putea sa fac, nu sunt o persoana sa creeze drama pe tema aceasta, as dori niște opinii. Multumesc.

2 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Nu îți poate impune să nu te mai uiți la ceva. Nu cred că i-ar veni bine să îi interzici să vadă serialul preferat, de exemplu. Continuă să te uiți și încearcă să nu devii cum crede ea că vei deveni după vizionarea acelor materiale. Astfel, va înțelege că e ok.

| pufulescu0o a răspuns:

Singura opinie este ține de opinia ta cu dinții.