Nu se poate!
Este imposibil de prognozat asa ceva, cu atatea luni inainte!
Prognoza meteo se poate stii DOAR cu maxim 2 saptamani inainte!
Ceea ce visezi tu, se poate intampla doar in emisfera sudica in perioada de iarna, ca-n Europa nu-i posibil sa existe ierni cu temperaturi numai pozitive.
In ultimii ani, chiar au fost temperaturi de -20 si -30 de grade celsius.
La noi in tara nu se poate
Inca este toamna, dar temperatura deja a coborat de mai multe ori chiar si sub 0 grade.
E posibil doar daca te muti in tarile calde.
Eu ma refer daca vine un aer cald imens. Nu e posibil? Eu zoc ca nu este imposibil. Daca de exemu am lua cauciucurile stricate si le-am arde pe A1 nu crezi ca s-ar raspandii o enorma masa de CO2 sau CO care sa faca posibila trecerea maselor de aer cald si CO2 sa incalzeasca aerul?
Ar fi bine dar nu cred. Cu siguranta temperatura va scădea sub zero grade celsius. Va scadea mai ales in martie pentru ca de cativa ani luna martie a devenit foarte friguroasa, mai friguroasa decat februarie.
Deja in iarna din aceasta toamna, temperaturile au scazut sub 0 grade. Cum vrei tu sa fie in lunile urmatoare peste 5 grade? Meteorologii spun ca gerurile cele mai cumplite vor fi (iarna asta) in martie. Si nu 1-2 zile ci aproape toata luna. Daca mint ei, mint si eu prin redarea informatiei.
anonim_4396 întreabă: