Nu ai inteles. ii dau pc in fata, cat vrea, sa caute ce vrea. telefonul la fel, chiar daca e o prostie. dar parola nu, care mai e problema atunci?
Tot una e, poate sa zica cand esti tu singur stergi mesajele si cand il dai e curat lasand niste comentarii de bun gust, daca lasi parola intra cand vrea si poate sa te prinda cu ceva naspa, in caz ca ar fi si cam asta e tot
Inca ceva atunci, daca eu nu ii caut, ea de ce ar face-o? cum eu am incredere ea nu are, nu m-ar "rani" atunci?
Cu mentalitatea pe care o are o sa ajungi sa o inseli, daca nu ai amanta acum pentru ca nu stiu. Dar eu iti asigur ca toata viata nu vei fi cu ea si o sa-ti aduci aminte de mine cand pui capac cu ea
Interesante chestii. acum nu sunt cu nimeni, eram doar curios pentru viitor. dar am avut o relatie de 3 ani si ea nu a avut nimic impotrva, si nici eu nu e ca mai vb cu alte 5, daramite sa fac alteceva. dar oricum daca asa au majoritatea gandirea asta e bine de stiut de acum. mersi
Slabe sanse, dar na, totul are un inceput sau un reinceput
Eu as spune sa-i dai parola.
Las-o sa aiba acces la toate parolele si site-urile tale. Care e problema? Ce se poate intampla?
Daca nu ai nimic de ascuns, eu zic ca nu ai de ce sa nu i le zici!
Daca va mai vedea cineva pana aici si vrea sa raspunda, INCA CEVA. am uitat sa precizez, daca sunt cu cineva de 2, 3 luni si zice sa ii dau parola la orice si eu nu o dau, fac rau? dupa mine una e la o relatie de cativa ani, si una e la o chestie de 3 luni, care numai stii daca dupa o saptamana mai esti cu perosana respectiva sau nu.
Nu mi se pare ceva ciudat, de-asta exista parole, dar totuși ar trebui sa-i dai parola iubitei tale sa nu creadă ca ascunzi ceva, daca cumva va Despărțiți schimbi parola.
Oricat de stransa si serioasa ar fi relația ar trebui sa existe spatiul personal. Atat tu cat si ea aveti nevoie de intimitate. De ce trebuie sa stiti totul unul despre celalalt? Devine plictisitor si aiurea.
Aia nu mai e relatie!
De ce ai avea ceva de ascuns fata de celalalt? Cu atat mai putin in acest caz!
Nu, daca vrea sa vada cu cine ai vorbit o bagi tu parola fiindca cine stie ce prietena ai tu si poate da parola la altii.Nu e ceva urat, e ceva personal.O sa te inteleaga.
Mie sincer nu imi place sa dau parolele, dar le am dat si acum nu imi convine ca imi tot spune da de ce ai dat like da de ce vorbesti cu aia/ala da de ce nu stiu ce si etc etc. Desi nu il insel sau ceva. Eu nu sunt genu care cauta sa vada daca ma inseala sa nu. Poate ai ghinionul si gasesti o geloasa din aia nebuna. Eu sincer cred ca intr o relatie trebuie incredere nu parolele de la facebook sau mess.