anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate zice ca am probleme cu increderea, daca nu dau parola la id sau telefon (am pus parola deoarece apelam la cineva fara sa vreau ca imi era in buzunar laughing ) sau orice? faza e ca. sa am o prietena, ii dau pc in fata cu mesuu deschis, telefonul etc, dar nu dau parola. E ceva rau/urat?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Risti sa pierzi relatia din cauza asta pentru ca va crede ca ascunzi ceva

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu ai inteles. ii dau pc in fata, cat vrea, sa caute ce vrea. telefonul la fel, chiar daca e o prostie. dar parola nu, care mai e problema atunci?

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot una e, poate sa zica cand esti tu singur stergi mesajele si cand il dai e curat lasand niste comentarii de bun gust, daca lasi parola intra cand vrea si poate sa te prinda cu ceva naspa, in caz ca ar fi si cam asta e tot

Inca ceva atunci, daca eu nu ii caut, ea de ce ar face-o? cum eu am incredere ea nu are, nu m-ar "rani" atunci?

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu mentalitatea pe care o are o sa ajungi sa o inseli, daca nu ai amanta acum pentru ca nu stiu. Dar eu iti asigur ca toata viata nu vei fi cu ea si o sa-ti aduci aminte de mine cand pui capac cu ea

Interesante chestii. acum nu sunt cu nimeni, eram doar curios pentru viitor. dar am avut o relatie de 3 ani si ea nu a avut nimic impotrva, si nici eu nu e ca mai vb cu alte 5, daramite sa fac alteceva. dar oricum daca asa au majoritatea gandirea asta e bine de stiut de acum. mersi

| OnuOnulică a răspuns:

Nu e nimic happy poate în timp o să capeţi încredere în oameni happy

| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Slabe sanse, dar na, totul are un inceput sau un reinceput

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu as spune sa-i dai parola.
Las-o sa aiba acces la toate parolele si site-urile tale. Care e problema? Ce se poate intampla? laughing
Daca nu ai nimic de ascuns, eu zic ca nu ai de ce sa nu i le zici! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca va mai vedea cineva pana aici si vrea sa raspunda, INCA CEVA. am uitat sa precizez, daca sunt cu cineva de 2, 3 luni si zice sa ii dau parola la orice si eu nu o dau, fac rau? dupa mine una e la o relatie de cativa ani, si una e la o chestie de 3 luni, care numai stii daca dupa o saptamana mai esti cu perosana respectiva sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai probleme. Aia are probleme! Si multe altele. That's why relationships suck and love sucks! Overly Attached Girl - like, huh?

| Happyjump a răspuns:

Nu mi se pare ceva ciudat, de-asta exista parole, dar totuși ar trebui sa-i dai parola iubitei tale sa nu creadă ca ascunzi ceva, daca cumva va Despărțiți schimbi parola.

| Morrígu a răspuns:

Oricat de stransa si serioasa ar fi relația ar trebui sa existe spatiul personal. Atat tu cat si ea aveti nevoie de intimitate. De ce trebuie sa stiti totul unul despre celalalt? Devine plictisitor si aiurea.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru Morrígu):

Aia nu mai e relatie! tongue
De ce ai avea ceva de ascuns fata de celalalt? happy Cu atat mai putin in acest caz! tongue

| 16Gabriela a răspuns:

Nu, daca vrea sa vada cu cine ai vorbit o bagi tu parola fiindca cine stie ce prietena ai tu si poate da parola la altii.Nu e ceva urat, e ceva personal.O sa te inteleaga.

| AnonymousB a răspuns:

Mie sincer nu imi place sa dau parolele, dar le am dat si acum nu imi convine ca imi tot spune da de ce ai dat like da de ce vorbesti cu aia/ala da de ce nu stiu ce si etc etc. Desi nu il insel sau ceva. Eu nu sunt genu care cauta sa vada daca ma inseala sa nu. Poate ai ghinionul si gasesti o geloasa din aia nebuna. Eu sincer cred ca intr o relatie trebuie incredere nu parolele de la facebook sau mess. happy

| tsal24 a răspuns:

Nu ai nicio problema. Si eu am problema asta.