anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, Singurătate la varsta de 20 de ani? Cei care se simt ce faceți sunteți bine? Cu relațiile cum o mai duceți? Fără glume proaste că nu am chef!

33 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar la 32? Singurătate are mai multe cauze,discriminarea altora fata de tine,statul tău social,fuga de orice tip de socializare,probleme gen anexitate sau depresie,lipsa încrederi în oameni,deși poate as spune ca îmi place dar îmi place sa ascult omul,povesti de viata,aspectul fizic poate fii un fapt,dar majoritatea nu suntem din cauza asta,auto cunoasteate Mann și vezi ce pasiuni ai,du te la sala, librărie, în parc, cauta pers ca tine, extinsezi zona de socializare, eu unu mereu socializez cât pot real

| Mosotti a răspuns:

Si cei singuri unii cu psihicul bun isi vad de alte chestii, pasiuni care le plac, deci nu e asa o problema, si fara gagica/gagic merge, ce n-avem mana? Asta valabil si pentru femei si pentru barbati.

Eu unu sincer n-as putea singur, daca n-as avea familie, prieteni as fi pa, dar eu n-am psihicul tare. Relatie n-am, cam asa o duc cu relatiile.

Tu in ce sens esti singur?

| oglindasultanului a răspuns:

La doar 20 de ani esti f bine si usor de inveselit visand viitor, stand deoparte cat timp ceilalti vorbesc, te lasi miscat de vorbele lor. Deci nu e bine asa. trebuie sa fi adult sa decizi pentru tine insuti, nu sa se ocupe ceiallti. (vorbesc despre mine, stai linistit am patit-o deja)

| Nirvanaaa a răspuns:

Salut! Pai cred ca fiecare are un amic, o ruda apropiată atat cât sa nu se simtă singur. Bine, acum depinde la ce fel de relații te referi. Dacă te referi la cea partener-partenera, sigur vei găsi pe cineva la un moment dat, cu cât cauți mai mult cu atat nu găsești. Rabdare ca va veni persoana potrivită. Pana atunci, ocupa-ți timpul. Când omul are multe de făcut nu se mai gândește la singurătate fiind acaparat de ceea ce face.

| Iote a răspuns:

Intrebarea ta e o gluma proasta!
Singuratate la 20 de ani? Dar familia unde iti este?
Crezi ca noi avem chef de prostiile tale?

| Mosotti a răspuns (pentru Iote):

Se refera la prieteni si gagica, nu la familie cred.

| Iote a răspuns (pentru Mosotti):

Singuratate inseamna sa nu ai pe nimeni. Orice ar fi: familie, prieteni, iubita. Dar cand ai macar una din ele, nu mai esti singur. Poate vrei sa spui ca nu stie sa se exprime. Asta e altceva.

| Mosotti a răspuns (pentru Iote):

Pai ai dreptate, dar el nu s-a exprimat bine, trebuia sa specifice ca e vb de prieteni si gagici.

| Jonathan81 a răspuns (pentru Iote):

Care bă noi? dacă tu ești și te simți un idiot treci peste nu trebuie să răspunzi omule, nu te obligă nimeni să răspunzi dacă nu ai înțeles!

| PedoBarbie a răspuns (pentru Iote):

Dacă nu vrei să ajuți nu mai deranja să răspunzi la sictir. Dacă nu ai chef de ce ai intrat să o faci ți-a pus pistolul la tâmplă sau ce de ai răspuns de nu vrei să ajuți nu mai intra. Omul a vrut ajutor nu bătaie de joc.

| Iote a răspuns (pentru PedoBarbie):

Voi nu stiti ce inseamna singuratatea. Nici nu stiti sa va exprimati cand puneti o intrebare. Sa ma astept sa intelegeti raspunsul?

Mai bine tăceai moșu meu și gata!

| Iote a răspuns (pentru Jonathan81):

Daca nu accepti ajutorul, de ce il mai ceri nepoate?

în primul rând ce-ai oferit tu nu este ajutor. În aldoilea rând nu ți-am cerut ție ajutorul moșu meu dacă nu ști sau n-ai înțeles nu te obligă nimeni să te bagi ca musca în lapte, sunt multe persoane care pot să răspundă în afară de tine moșu meu așa că vezi-ți de pătrățica ta și numai vorbi mult și fără rost dacă nu ai înțeles!

Needucat si obraznic!

Needucat si obraznic! De aia esti singur. Teocolesc toti pentru atitudinea ta. Gandeste-te la asta!

Intrebarea ta e o gluma proasta!
Singuratate la 20 de ani? Dar familia unde iti este?
Crezi ca noi avem chef de prostiile tale? = = = Cum ți se pare ceea ce mi-ai spus tu mie? Îți sună a educație? după ce că te bagi ca un prostălău unde nu-ți fierbe oala mai vorbești tot tu de educație ă? sunt needucat că ți-am spus adevărul că te-ai băgat în conversația mea fără să înțelegi fix ca un bou și tot tu vorbești despre educație ă? nesimțirea ta ajunge până la cer de-aia a ajuns țara asta unde a ajuns din cauza idioților ca tine!

Dacă nu îți convine să realizezi singur că ești un pămpălău needucat și nesimțit și trebuie să-ți aducem noi aminte ia un pistol și te împușcă dacă nu îți convine și gata moșule te-ai super educat singur!

Ai demonstrat ca am dreptate!
Crezi ca celor din jurul tau le place sa le vorbesti asa?
Oi fi eu idiot in acceptiunea ta, dar nu sunt singur. Am familie, am prieteni, nu am probleme de nici un fel, sunt multumit de viata mea.
Asa ca tot ce spui acolo, nu ma atinge.
Mai intreaba-te totusi de ce nu te vrea nimeni.

| 1997onur a răspuns:

Bro sunt la munca in fața porți în curte e cald și frumos afara mi-am loat un suc ( fanta ) și aștept sa vina comanda 4 paleți de cărămida noua eu și niște baieți de la muncă așteptăm comanda sa vină apoi descarcam paleți cu cărămidă și fiecare aduce la maestrul lui câte ii trebuie apoi ne apucam sa montam schela noua care o sa vina la 12 jumate de jos pana sus la ultimul etaj oricum nu poți să-l montezi într-o zi suntem putini azi nu mulți vine și sâmbătă la munca prefera să-și piardă timpul pe afara în loc sa vina la muncă bine ei sunt și bandiți vine când e mai puțin de munca când e mai mult sa vezi cum fug alți nici o săptămână nu rezista ii dau demisia și pleca nai ce sale faci sau sale ceri așa sunt ei bro azi scap la ora 4 sâmbăta la orele astea termin munca sâmbătă și merg să-mi iau azi shaorma cu usturoi mare și ma duc acasă fac un dus apoi ma duc în locul meu sa vad cine mai joaca azi tenis ce echipe sau mai făcut azi e frumos afară relația mea este tenisul munca și shaorma cu usturoi dulciuri și gașca mea echipa mea de tenis ii am pe ei în spatele meu nu mi-e frica de nimic și nimeni.

| Țoglă a răspuns:

E normal să fii singur.

| SharpEagle a răspuns:

Singuratate de care? Lipsa de amici, prieteni sau lipsa de partener/a?
Daca-i de partenera, stai flexat, se va rezolva. Ma rog, nu chiar flexat, fa-ti o strategie pe termen lung, un plan. Gaseste locuri populate unde sa te invarti, chiar daca o faci de aiurea la inceput. Schimbati frizura, slabeste putin daca esti mai durduliu, chestii d-astea.
Daca-i lipsa de amici, in cazul asta e mai tricky, ca pare sa fie mana-n mana cu un anume profil psihologic, cu o anume structura, anume cea introverta. Dar e nevoie de mai multe detalii...

| Mosotti a răspuns (pentru SharpEagle):

Daca e de partenera eu nu am inteles ceva, de ce la multi daca n-au, parca le pica ceru in cap?! Sexu se rezolva si altfel, deci nu e problema.
Daca e vorba de prieteni e de inteles, ca, cu aia ai ce vorbi, pasiuni comune, lucru care intre cei de sex opus nu prea se intampla.

| Jonathan81 a răspuns (pentru Mosotti):

Dacă te fascinează să te rezolvi sexual singur e treaba ta fra, eu personal nu caut doar sex în relații de fapt e ultimul lucru de care îmi pasă, mă interesează persoana deși multe fete în ziua de azi și ele vor doar sex și avantaje. Dacă te referi că în ziua de azi este hoția mai mare la fete decât ca la băieții cuminți exclud pe ăia idioți, atunci da! Ai avea și tu dreptate...

| Mosotti a răspuns (pentru Jonathan81):

Aici gandesc si eu ca tine si am zis-o de n ori si pe aici, intr-o relatie nu doar sexul conteaza, conteaza in primul rand sa ma inteleg cu acea persoana, nici nu merita sa fac o relatie doar pentru sex.
Dar daca nu gasesc ce trebuie, sexual rezolv si aia e, macat atat.

Pai exact, la fete e hotia mai mare cu baietii pe care nu ii plac. Ca sa obtina avantaje.
La baietii cuminti nu e nici o hotie, oamenii vor o partenera okey.
Dar nici o femeie nu va fi hoata si nu va vrea avantaje de la cineva pe care-l place.

| Jonathan81 a răspuns (pentru Mosotti):

Presupun, fetele în ziua de azi au prins moț mare și crede-mă nu merită să le dai apă la moară!

| Mosotti a răspuns (pentru Jonathan81):

Fetele aveau mot mare de cand e lumea, nu de acum, ca-s multi barbati prosti care le sufla in coarne, asta a intretinut ca ele sa aiba mot mare.
Am mai zis eu ca mmasturbarea este o solutie extrem de tare pentru a lua motul femeilor, nefiind asa disperati dupa f, poti zice "nu-ti convine, mars de aici", pot pune conditii usor.
Ca daca mananci acasa, cand iesi in oras nu mai dai banii pe orice ca tipa foamea in tine, cam ceva de genul asta.

Ptr ca e un dezechilibru, femeia are testosteronu jos si de aia isi permite sa faca figuri, barbatul il are foarte sus, si pofta e mult mai mare.
Asa ca, cum am zis eu, echilibrezi treaba, se pot refuza reciproc in egala masura, si atunci sa vezi.

| BumiWolfie15 a răspuns:

M-aș simți, dar nu am 20 de ani,dar în viitor cred că asta mă așteaptă. Singurătatea devine chiar plăcută când te obișnuiești cu ea. Există mai multe tipuri de singurătate. Fiecare cunoaște persoane și este aproape imposibil să nu întâlnești niciuna zilnic. Cea mai dureroasă dintre toate este senzația de a vorbi cu un grup mare de persoane sau a te afla în fața lor, dar să te simți tot singur, invizibil, exclus. Apropiați fizic pot fi o mulțime, dar nu atâția sufletește și este o diferență uriașă între cele două.

| Jonathan81 a răspuns (pentru BumiWolfie15):

Ai dreptate așa eram și eu și îmi plăcea singurătatea dar după un timp te simți gol și o să vrei să ieși. Și ai face bine să nu-ți placă singuratatea nu îți oferă nimic bun!

| Angelindeed a răspuns:

Sunt foarte anxioasa mereu.
Am cunoscut pe cineva dar e greu când ai multe traume...
Totuși e înțelegător.
Incerc sa nu dau cu piciorul.
Acum doua luni credeam că o să mor singura dar exista speranță
Ai răbdare și încearcă să socializezi

| Jonathan81 a răspuns (pentru Angelindeed):

Bună, și eu am avut niște traume de moarte este adevărat că te dărâmă psihic și lasă niște urme de nu-ți mai revii. Eu personal am rămas depresionat și cred că așa o să rămân, merg la psiholog dar mă trage gândul nici acolo să nu mă mai duc am impresia că râde de mine mai mult. la cât de grea este problema mea! sad

| Angelindeed a răspuns (pentru Jonathan81):

Nici eu nu cred că o să mai fiu vreodată întreaga la cap, dar totuși incerc. Nu renunță la psiholog sau daca crezi că rade de tine, schimba-l! Orice ajutor e bun.

| Jonathan81 a răspuns (pentru Angelindeed):

Presupun dar eu am chestia asta de mai bine de 5 ani și nu era așa grav ca acum, uneori crede-mă că obosești să mai și lupți și când obosești nu ști ce se v-a întâmpla...