anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
stie cineva cum as putea sa citesc mintea sau sa vad ce este in mintea altcuiva sau sa aud gandurile cuiva eu am auzit ca poti citi mintea cuiva daca esti suparat sau nervos as este sau este altceva ca vreau sa aflu
mersi

9 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

E imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar dupa mimica fetei iti dai seama.

| Max_David_1994 a răspuns:

Nu ştiu. Încearcă să-i păcăleşti pe ai tăi cu jocul : Caută pe youtube : SUBCONSTIENTUL | Cum sa intri in
mintea cuiva - joc psihologic

Sper că te-am ajutat!
Baftă!

Funda dacă vrei.

| fiara14 a răspuns:

Pai sa iti expilic ceva raspunsul dat mai jos nu este adevarat din trei motive
1)daca exista nu ti le pui la ochi ci la ureche
2)daca exista fi sigur ca nu se gasesc in Romania
3)daca exista cu siguranta sunt foarte scumpe si nu le poate avea oricine
eu stiu cateva chesti despre astea daca vrei sa afli mai multe lasa-mi un mesaj la raspunsul **** si iti spun cum sa ma gaseti pe facebook si discutam acolo

| Krystyan_Krystyan_1984 a răspuns:

Sunt aparate speciale care ti-le pui la ochi dar nu obsearva nimeni aparatele nu stiu de unde poti cumpara dar am avut am primit cadou de la un prieten

| Evolution a răspuns (pentru Krystyan_Krystyan_1984):

rolling on the floor eu cred ca nu prea gandesti ok la ora asta.

Revenind la intrebare, eu zic sa inveti limba romana si sa pui o intrebare corect.
Nu poti sa intri in mintea cuiva cum ai vazut tu la filme / sf. E absolut logic imposibil.
Poti sa te joci cu mintea cuiva, cand e nervos, logic ca va spune unele lucruri care le'ar tine secret, cand o persoana e fericita se vede in starea ei de dispozitie.
Poti citi microexpresiile, starile sau sa citesti carti psihologice.
Dar pentru asta ai nevoie de exercitiu si sa cunosti limba romana happy

| 21434325124523 a răspuns:

Oricum am reusit sa citesc minite oamenilor tot ce trebuie sa faci este sa fi nervos s-au suparat la mine a funtionat ca am auzit gandurile prietenilor mei
nu ma credeti?

| Silv4N a răspuns:

Nu exista asa cevawinking

| Krystyan_Krystyan_1984 a răspuns (pentru Silv4N):

Exista,dar in alta tara man, Italia parca sau nu stiu