| L3monx a întrebat:

Salut stima si respect,pana la ce varsta creste penisul, iar daca imi dau l@b@ si pierd testosteron nu va creste mare cum trebuie?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Posibil sa te incurce prezervativul, cu cel albastru de la durex nu am simtit nimic, e prea gros, iti recomand de la durex gama feel thin, e un pachet roz, e normal sa nu ai erectie la fel de puternica cand stii ca urmeaza o partida unde nu simti mare lucru.

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Cresterea penisului nu va fi influentata de m@sturbare iar testosteronul nu il pierzi exceptie facand cazul persoanelor care il administreaza artificial prin injectii unde odata injectat corpul se opreste complet din a-l mai produce.
Studile arata ca penisul creste pana la varsta de 18-21 de ani, ce poti tu face pentru rezultate maxime e sa adaptezi un stil de viata sanatos, sa incluzi sportul in rutina si foarte important pentru circulatia sangelui, exercitii cardio, alergare de preferat, o circulatie imbunatatita prin sport a sangelui aduce cu ea erectii puternice.

| L3monx explică (pentru MarianWLF):

Mersi tin sa precizez ca am si diabet si uneori cu partenera parca am disfunctie erectila dar doar daca fac cu prezervativ in trecut cand faceam cu cineva fara nu aveam treaba eram tun

| MarianWLF a răspuns (pentru L3monx):

Posibil sa te incurce prezervativul, cu cel albastru de la durex nu am simtit nimic, e prea gros, iti recomand de la durex gama feel thin, e un pachet roz, e normal sa nu ai erectie la fel de puternica cand stii ca urmeaza o partida unde nu simti mare lucru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Testosteronul nu se pierde

Întrebări similare