| K9Marian a întrebat:

Salut stiti o metoda de a învățat sa sărut. nu prea a-si vrea sa ma fac de rușine ca nu știu sa sărut. M-am sărut cu o fata dar după 2 3 zile s-a despărțit de mine ma gândesc ca poate o fi fost din cauza asta ca nu știu sa sărut... ea find cu exp multă eu nu prea am avut experienta ca în loc. Sa caut sa prind si eu ceva experienta băgăm ca prostu munca munca și nu prea am avut timp de distracție obosit nu iti mai arde bagam munca munca pentru un vis care cu toți îl avem dea a avea o locuință și recent am dat de o fata și ea cred ca are experienta mai multa și nu vreau să mă fac de rușine este vreo metoda? îmi e și rușine sa zic ca nu știu..sa sărut ma gândesc ca poate spune la toți colegii sau pr ei.

2 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Boss rămâi la muncă visul ăla nu se face prin sărutat. O să înțelegi într-o zi. ia are experiență nu-ți face grij pentru ia sânt destui care so învețe să sărute mai bine ca tine in toate privințele. Ținete de munca ta cinstită nu de femei... Dacă ia consideră că a făcut cel mai bine sa se despartă de tine că nu ști să săruți doar că nu ști să săruți... Tu ști mai bine atuncia. Ținete de muncă nu după femei. Visul ăla nu se face cum cred mulți din palme... Tu ști bine cat trebuie muncit cinstit pentru visulă.

| AndaAlexandra a răspuns:

Nu exista o metoda de sărutat. Fiecare sărută in felul lui. Nu trebuie să îți faci probleme sau sa îți fie rușine. O săruți cum îți place ție.