Da. Am o carte cu autograful scriitorului.
Personalitatile mele preferate sunt scriitori, asa ca nu am nevoie sa ma lupt cu o cireada de isterice pentru semnatura cine stie carui afon la moda.
Cu idolul "suprem", adica Federer, n-am avut sansa si probabil nu o sa o am niciodata sa schimb cateva cuvinte si/sau sa ma pozez cu el. Am avut, insa, norocul, datorita turneului bucurestean de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy, sa ii vad jucand, antrenandu-se si sa ma pozez cu unii tenismeni pe care ii simpatizez foarte mult. De fiecare data cand vad pozele cu Paul Henri Mathieu, Fernando Verdasco, Florin Mergea, Horia Tecau, Victor Hanescu, Andrei Pavel, Ivo Karlovic, Mariusz Fyrstenberg, Adrian Mannarino si Marcos Baghdatis imi amintesc cu foarte mare placere de perioada petrecuta la Bucuresti (am sacrificat o saptamana de facultate si 10 milioane pentru a-mi face acest moft). Tin minte ca i-am multumit pe Facebook lui Mathieu pentru poza (era un caz special, in ciuda faptului ca pierduse meciul rau, a avut bunul simt de a raspunde pozitiv cererilor fanilor, multi nu o fac) si mi-a raspuns. De asemenea, i-am urat de mai multe ori multa bafta lui Florin Mergea si mi-a multumit. Gata, eu nu mai am cu ce sa ma laud Legat de idolii tai, daca spui ca nu e vorba de Messi sau de Ronaldo, ci, banuiesc eu, de fotbalisti din campionatul intern, sa stii ca poti avea oricand sansa sa te intalnesti cu ei. Trebuie doar sa investesti niste bani pentru a asista la evenimentul sportiv respectiv, iar la incheierea lui ii poti intalni. De exemplu, la National Arena, toata lumea stie pe unde ies fotbalistii dupa meci. Cine doreste o poza, se duce acolo si probabil o va obtine. Sportivii sunt destul de amabili. Eu unul nu m-am izbit pana acum de niciun refuz.
Frumos ai descris, ma bucur pentru tine ca ai reusit ! Poate o sa am si eu ocaziile astea. Asa am facut si eu, le-am multumit unora pe Facebook, mai sper sa-mi raspunda, am rabdare.
Eu sunt foarte legat de fotbal, as zice cu riscul sa mi se urce multi in cap, dar imi asum riscul sa vad batjocuri. Fotbalistul meu prederat a devenit dintr-o data Claudiu Keseru, pe langa Florin Andone, Torje, etc. Stiu ca nu au facut mai nimic la EURO, dar eu vad altfel lucrurile dar nu vreau sa dezbat asta.
Si eu imi doresc la fel, cateodata am fost atat de aproape... dar e vorba de emotii, impietresti când ii vezi. Mie mi s-a intamplat de vreo doua ori. Daca esti tare si reusesti sa iti invingi anxietatea si emotiile, reusesti! De exemplu in orasul meu, am trecut pe langa un important baschetbalist din echipa noastra, era chiar la 1 metru de mine, nici macar nu am putut sa-l salut, sau sa-i zâmbesc. Mi s-a mai intamplat la finala cupei romaniei handbal când au jucat campioanele de la CSM. Inainte de meci, au venit aproape de tribuna, si-au facut poze cu fanii, au dat autografe si au vorbit cu ei. Eu... am fost ca o stanca pe scaun, nu m-am putut misca. E greu, e foarte greu daca nu esti pregatit emotiv si psihic. Stiu ce inseamna, am trecut prin asa ceva, dar sper ca intr-o zi sa reusesc. Totusi, de cine-ti place? Daca doresti sa zici
O sa zic, cu riscul sa primesc batjocuri sau injuraturi, asta e. Fotbalistul meu preferat in ultima vreme este Claudiu Keseru. Pe vremuri imi placea de Nicolae Dica. Asta e viata, poate am noroc intr-o zi, acea zi pe care nimeni nu o stim, decat norocul, viata, destinul. Imi pare rau si pentru tine sper sa reusesti!
E adevarat ca nu au facut un joc foarte bun la EURO, dar ai dreptul sa iti placa de cine doresti, in preferintele cuiva nu e bine sa judeci. Iti urez succes sa te intalnesti intr-o zi sau sa iti raspunda cine doresti, preferatii tai. Un sfat : Crede in tine, crede in visele si dorintele tale! Nimic nu e imposibil daca iti doresti cu adevarat. O sa ai ocazii, mergi la meciuri, cu siguranta vei avea noroc.
Am dat zilele trecute peste un topic cum ca un actor de la hollywood is a major jackass si ca e cam arfist in public.
au relatat mai multi pe imdb experientele cu respectivul sau niste encounters din pura intamplare.
acest lucru i-a facut sa-si piarda respectul pentru actor si sa nu-l mai agreeze, inclusiv sa nu mai accepte sa vada filmele in care acesta apare drept protagonist.
bine, ar putea userii respectivi sa-i strice si imaginea, bagand minciuni, insa ce motive ar avea? nu au cum sa minta chiar toti.
pana la urma, nu toti bogatanii astia de la hollywood sunt oameni misto, in ciuda a ceea ce vor ei sa arate pe camera.
in fine, si asta m-a facut sa ma gandesc ca de fapt nu as dori sa am niste encounters cu febletele mele; si am destule, oricum...
daca se intampla sa se comporte inadecvat? daca ii prind intr-o zi proasta si nu vor sa-mi dea autograf, sau sa faca o poza amarata?
nu vreau sa imi pierd admiratia, excitatia din chiloti si extazul caracteristic pentru ei, in cazul in care s-ar intampla ceva negativ.
oricum, cred ca m-as pierde complet daca as sta aproape de vreo feblete de ale mele, cred ca as uita sa si respir, dar apoi sa mai cer sa faca o poza cu mine...
prefer sa-i admir de la distanta si cam atat.
anonim_4396 întreabă: