E meritul tau si nu ar trebui sa-ti faci probleme si sa te deranjeze cum se uita cineva la tine.Motivele pot sa fie diverse.Invidie,uimire,rautate sau de admiratie.Sunt sigura ca ai si prieteni mai apropiati printre colegi.Chiar toti te privesc urat? Nu cumva esti putin individualista? Poate esti mai retrasa si asta influenteaza relatiile dintre voi.Un elev de nota 10 este considerat de catre ceilalti mai putin dotati, un tocilar.Incearca si fii mai comunicativa, ajuta-i si mai ales fa-te inteleasa si arata-le ca notele din catalog nu fac diferente intre voi.Participa si tu la activitatile lor si chiar implica-te la modul natural si firesc, fara a lasa impresia unei diferente. Daca esti o eleva de nota 10, straduieste-te sa fii si o colega sau prietena de aceeasi valoare.Succes!
Invidie.Si eu ma uit urat si imi pare rau atunci cand cineva ia o nota mai mare ca mine, dar sa stii ca notele nu reflecta intotdeauna ceea ce stii.De exemplu, eu nu cred ca tu iei numai 10, mai ales la limba romana
Iau si nota 9 dar de cele mai multe ori iau 10 dar chiar daca iau nota 9 tot se uita urat la mine