Buna! de la otet nu scapi de paduchi!
scapi doar de la petrol sau solutii de la farmacie!
cu petrol, se poata da pe la amiazi si se lasa asa vreo 3 ore apoi se spala si pune pe cineva sa ii ia ouale alea din cap!
sau sunt ceva solutii pentru paduchi la farmacie, nu stiu exact cy\um le zice, Elmiplant era parca!
spune-i daca nu poate face rost de petrol, sa ceara la farmacie solutie pentru paduci de la Elmiplant si o sa ii explice si cum se utilizeaza!
Iti spun eu cum sa scapi de ei, dar iti trebuie putin timp liber. Iei un pansament si pui pe le niste gaz. Dupaia iei fiecare suvita si iti dai bine de jos pana sus, dar sa nu atinga pielea ca arde si se irita. Stai vreo 20 de minute dupa aia te speli bine de tot cu apa si cu sampon si poti sa-ti iesi la dus si un pieptam cu dinti foarte desi ca sa te pipteni acolo. Dupa acee daca tot mai sunt sa mai dea cu gaz si sa incerce sa dea si cu ulei de masline dupa aceea si sa se pipetene cu pieptanul cu dinti desi. Sa repete pana dispar si sa incerce mama ei sa le adune de prin par ca vor lasa niste oua. Succes
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Nusunteu1234 întreabă:
simplaexistenta întreabă: