| Mrboy7765 a întrebat:

Salut,sunt într-o situație mai dificila, am 21 de ani,sunt cam lefter nu mai am bani,tocmai ce mi s-a stricat masina, ce bine. Sunt singur, nu prea am sprijin de la cineva sa ma ajute cu un sfat sau ceva, în ultima vreme am început sa fiu depresiv, am făcut niște greșeli pe care nu trebuia sa le fac. Asta mi-a accentuat și mai tare starea proasta, de vreo câteva săptămâni nu mai am energia sa fac nimic, sa vorbesc cu prietenii pe care ii mai am mai des sau ies din casa etc, din contra m-am departat de ei, acum în decembrie trebuie sa merg la munca în Germania la o hala pentru vreo 6 luni, sentimentul ca o sa fiu acolo de Crăciun și o sa lucrez este foarte neplacut, o sa fie foarte greu,deci da asta-i viata mea nu-i tocmai plăcută, o spun vouă pentru ca na, nu ma cunoașteți și nu vreau ca ceilalți sa afle chestiile astea, un sfat ceva Ms happy

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La fel eram si eu la 21, si indragostit de o kurwa care era indragostita de inca 2.
Am stat si fara masina, nu era problema. Financiar mi-am revenit repede.
Am lucrat si eu de sarbatori, parea tragic... Apoi nu am mai lucrat de sarbatori, si am realizat ca nu de fiecare data poti avea sarbatori fantastice, bine organizate. Uneori mai rau te enervezi cu familia sau prietenii, ca nu toti gandesc la fel.
Sfatul: trage tare anul asta, distreaza-te la anul; simplu. Evolueaza financiar si profesional, restul vin de la sine.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

E ușor dragă căutați de lucrur și toate problemele se rezolva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Problema e că ești lefter. Văd că ai găsit soluția sa mergi in Germania. Deci ești pe drumul bun.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai de mâncare? De unde? Dacă nu ai avea de unde să mănânci, și ai fi nevoit să muncești pentru mâncare, ți-ar trece depresia.