Te vor trage fetele de par de ciuda, tu faci ce iti place,nu e treaba lumi ce faci tu, eu as merge pe o freza modernă, scurt ca e vara și un contur frumos de barba, parfum, deodorant, blugi și tricou și insuratoare
Buna.Cred ca doar tu iti poti da seama daca merita, in functie de cat conteaza acest aspect estetic. Parul lung implica de obicei mai multa munca pentru a-l intretine frumos si sanatos.Mai lung de umeri va necesita sa folosesti sampon si balsam, plus masti de hidratare.Si in multe momente te va deranja daca nu este prins.
De obicei nu. Nu merge pentru orice tip de figura. Si eu am avut in adolescenta, (cand inca se forma Podisul Dobrogei in orogeneza caledoniana ) ganduri de genul, dar aratam ca o sperietoare si am revenit la normalitate.
Ți-aș recomanda să încerci un filtru să vezi dacă îți stă bine. Oricum trebuie să ai grijă de el. Gândește-te că e destul de mult de muncă. Acum depinde cât de lung ți-l lași.
Salut sunt tot eu de pe alt cont. Ce filtru este bun?
Sunt destul de multe pe snapchat.
Viata este prea scurta ca sa nu faci ce iti doresti. eu zic ca merita, parul lung este foarte frumos
george123332 întreabă:
anonim_4396 întreabă: