Nu e capăt de lume.Şi încă mai sunt persoane cărora nu le pasă de bani sau alte tâmpenii.Şi eu m-am născut în secolul greşit.Nimeni nu mai citeşte, de scris nici nu mai zic... Însă pe mine cel mai mult mă deranjează tehnologia.Pe cât de mult avansează tehnologia, cu atât oamenii devin mai tâmpiţi.Cât despre persoane nepotrivite, nu ai de unde să ştii niciodată peste cine dai.
Imi dau seama ca existe nepotrivite, am auzit o "poveste"a unui tip intr-o zi si mi-am dat seama ca niciodata nu poti cunoaste cu adevarat o persoana. Insa tocmai lucrurile astea ma deranjeaza, pentru ca in felul asta ne pierdem increderea si nici nu mai stim in cine sa mai avem incredere. Cu privire la ce ai spus, cu cartile, chiar nu te pot contrazice, insa spre rusinea mea n-am citit in viata mea o carte si tehnologia imi place, de aceea vreau sa devin programator, insa respect persoanele care o urasc pentru ca am avut o buna amica care era ca si tine si era super desteapta si inteligenta, nu era falsa si de incredere, spunea totul in fata oricine erai.
Eu întotdeauna m-am gândit că ar fi trebuit să mă nasc mult mai devreme. Îmi plac lucrurile vechi...
Banii trebuie sa ne fie un mijloc, nu scop.