| dbem a întrebat:

Salut, sunt curios daca conteaza inaltimea la un baiat eu am 1, 73 si ma simt cam complexat putin.

8 răspunsuri:
| MonsterEnergy a răspuns:

Probabil e de la tocuri.

| Florenta16 a răspuns:

Daca esti pana in 18 ani, esti in crestere si te vei mai dezvolta. De obicei, fetelor le plac baietii inalti, si baietilor inalti le plac fetele micute. Nu trebuie acum sa exagerezi cu inaltimea, dar daca vei mai putea ajunge la 1, 75 ar fi excelent. Este o inaltime foarte buna pentru un baiat. Bafta!

| HaHaGirl a răspuns:

Pentru unele da, pentru unele nu, pentru mine conteaza mult, eu am 1, 74 si sigur numai cresc am 20 deja, cum ar fi sa ies cu tine spre ex si eu sa-mi iau tocuri de 10 ar fi penibill nu? normal ca conteaza asa daca esti mic ai nevoie de o prietena mai mica zic eu, ca sa poata si ea sa poarte tocuri ce naiba, iubitul meu are 1, 86, eu nu port papuci cu talpa joasa nu-i prea suport si atunci pot sa port si tocuri de 11 ca suuntem aproape egali, deci DA conteaza. oricum daca ai vreo 13-14 ani mai cresti stai linistit

| JucărieLEGO a răspuns:

De ce? Crezi ca fete se gasesc numai de 1.90m si o sa ai nevoie de o scara? Altfel ce te-ar deranja?

| PsychologistT a răspuns:

Depinde si cati ani ai, posibil sa fii in crestere. Dar nu-ti fa probleme, nu toti baietii sunt inalti.

| ElenaIsabella02 a răspuns:

Nu conteaza.

| BazikR1 a răspuns:

Depinde cati ani ai....eu sincer am 13 ani dar am 1, 73 (la fel ca tine) dar oricum este o inaltime destul de marewinking

| zambeste25 a răspuns:

Cati ani ai? Oricum nu prea conteaza inaltimeawinking