| alysk84ever14_6997 a întrebat:

Sunt DISPERATA! Nu mai stiu ce sa fac. Dau FUNDOAIE!
De 2 ani m-am mutat in olanda si am fost la o scoala speciala pentru limba si mi-a mers foarte bine cu PRIETENII! De 6 luni sunt la o scoala noua iar toata lumea isi bate joc de mine si de prietena mea cum vorbim si ce accent avem. Toata lumea ne ocoleste iar cand ea nu e la scoala stau pe banca singura si mananc. Afara iar nu merg si la cluburi de sport nu am timp sa ma duc ca nu stam bine cu banii momentan. Acuma am cunoscut o fata oladeza si sa vedem cu o sa mearga cu ea. Dar olandezi tot timpul stau in casa pe computer. Eu simt ca innebunesc nu mai pot si vreau prieteni. Nu am cu cine sa rad sa vb.Cum sa atrag prieteni? Buiaca sau amuzanta nu pot sa fiu ca nu ma baga nimeni in seama ca si cum nu as exista iar daca vin brusc in clasa si zic hey. tacatacatacatralla(ma apuc sa zic glume sau sa vb). o sa zica ce-i cu asta o luat-o razna? eu nici macar nu vorbesc in clasa cu nimeni nu scot o vorba.
Ajutati-maaaaaa! Va implor

1 răspuns:
| PetreConstanta a răspuns:

Prietenii sunt buni dar nu mereu Ai rabdare o sa ai si tu prieteni dar incerca sa ti-i alegi