anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut:Sunt foarte confuza:1. Din ce cauza au murit coco chanel si marilyn monroe(sper ca am scris bine)
2. Cei aia babyfat? am auzit cai o grasime care o ai de la nastere. E adevarat?

2 răspunsuri:
| Cccccccccccccorina a răspuns:

1.Gabrielle Chanel moare la varsta de 87 de ani, intr-o duminica, in apartamentul ei din Hotel Ritz din Paris. Cu exactitate pe 10 ianuarie 1971.
Dupa moartea ei preiau conducerea Yvonne Dudel, Jean Cazaubon si Philippe Guibourge. In 1974 este lansat Eau de toilette Cristalle, nascut dintr-un proiect inceput de Coco Chanel cand inca era in viata. In 1974 apare prima colectie de pret-a-porter a marcii (desenata de Philippe Guibougè). Alain Wetheimer preia postul tatalui Jacques tot in 1974. Parfumul Chanel n°5 revine si din nou e cel mai bine vandut parfum la nivel mondial. Alain reuseste sa-l "extraga" de la casa de moda Chloè si ii ofera functia de director artistic lui Karl Lagerfeld. Marca Chanel este una din cele mai recunoscute marci din lumea modei. In prezent casa de moda este pe mana lui Alain Wertheimer si Gerard Wertheimer, nepotii lui Pierre Wertheimer, partener de afaceri cu Chanel.
2.da,ai scris bine :Marilyn Monroe a murit in urma cu 48 de ani. Oficial s-a declarat ca moartea a survenit din cauza unei supradoze de medicamente. De atunci s-au scris peste 110 carti despre viata si decesul ei. Una dintre primele care a vorbit clar de un asasinat a fost scrisa in 1964, iar printre ultimele scrise pe aceeasi tematica a aparut in toamna anului 1998, concomitent in Franta, marea Britanie si SUA, autorul fiid Don Wolfe, care a consacrat acelui volum 12 ani de munca.
3.BABY FAT= copl gras (fat, adica la nastere)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baby fat = grasime de bebelus
Uni copii scapa de ea pe la 3-4-5-6 ani. dar altii pana pe la 11-12-13-14 ani. cam asa ceva. Cu moartea celor doua nu am raspuns dar vad ca te-a ajuta bianca. Da un search pe google si gasesti happy
Pupici. :*pa-pa