Nu sunt excluse atingerile decente la prima intalnire, dar asta daca s-ar fi simtit bine si atmosfera ar fi fost una faina, pare un gest disperat, sa il faca asa dintr-o data fara atentionare, este si lipsa de respect, a facut bine ca a taiat legatura cu el.
Depinde și cum i-a apucat mana. Daca a făcut-o tandru, atunci pur și simplu voia să o țină de mana sinnu cred că e un gest disparat sa tii de mana pe cineva într-un mod drăguț, dar daca a făcut-o intr-un mod forțat, atunci clar ca ori era disperat ori gelos sau poate ambele.
Sper că nu se împacă iar, iar ii da block și tot așa...nu?
Nu la modul naspa, dar totuși in prima zi?
Daca el asta a simțit...
Alții întrețin relații intime după prima întâlnire.In ziua de azi e mai deranjant sa nu faci niste chestii, decât dacă le-ai face
Eu ca băiat am ieșit la multe prime întâlniri și niciodată n-am făcut asta. Doar de vreo 2 ori fetele mi-au zis, nu foarte subtil că vor să le țin de mână și ne-am ținut de mână, dar în rest nu mă aventurez de la prima întâlnire.
Deci se plimbau, el a luat-o de mana, iar ea a facut din asta un "deal breaker"?! Pff!
Eu am facut chiar sex de la prima intalnire, la initiativa tipelor, iar faptul ca un unul a luat-o pe una de mana de la prima intalnire, a ajuns subiect in dezvatere pe TPU si mai are un pic si e acuzat de agresiune sexuala? Hmmm, e clar..."masculinitate toxica". Pff!
Nu o zis nimeni de agresiune sexuala. aberezi mult.
pur si simplu ei i s-a părut un disperat.
easy.
De unde știi tu ca ea i-a dat semne ca il place? adică e penibil sa fii rece si tot sa nu vezi niște lucruri.
eu sunt de acord cu ea.
nu cunoști bine omul și deja ai asemenea idei in cap? poate femeia s-a simțit un obiect.
nu ai cum înțelege.
Nu se poate raspunde la aceasta intrebare tocmai pentru ca lipsesc detalii din poveste. Detalii ce sunt esentiale. Sunt o gramada de motive si circumstante cu privire la atingerea sau apucarea mainii.
Nu cred ca e neaparat un gest urat sau asa ceva. Poate din mesajele pe care ea le-a trimis, lui i-a dat de inteles ca il place.
M-am întâlnit cu multe femei și pe nici una nu am atins-o la prima întâlnire.
Ca sa fiu baiat ar trebui sa dau ceasul inapoi...
In ce moment i-a apucat mana? Despre ce vorbeau?
Unde era mana ei, intrebare foarte importanta?
Ce a spus cand i-a apucat mana?
Ce inseamna apucat? Am fost apucat de catre femei de diferite parti ale corpului asa de tare incat imi venea sa urlu! Viata chiar nu m-a scutit de prietene hotarate.
Nu incerc sa ii iau apararea baiatului, dar descrierea ta este prea sumara.
Se plimbau prin oraș si el a luat-o de mana in timp ce povesteau.
poate m-am exprimat prost.
multe nu pot zice ca ea nu vrea si nu o pot forța.
Nu stiu, greu de judecat situatia fiindca oricat de intelept as fi sau m-as crede, judec cu creierul si experienta mea si nu cu a celor implicati. Daca ei nu i-a placut... asta este!
Dar sa faca bine data viitoare sa le spuna tinerilor veniti la prima intalnire si cuprinsi de entuziasm ( nu ca eu n-as fi fost entuziast, functie de duduia in cauza ) sa evite atingerile directe si / sau bruste. Pretty please?!
AlexandraAle121 întreabă: