| Petrescu_Florian_1997 a întrebat:

Salut.Tot ce vreau acuma este sa ma simt mai bine.Sunt clasa a IX-a la un colegiu national, liceu foarte bun cu un renume.Cum am mai zis,sunt boboc, dar oarecum... unul cu un suflet oarecum in ceata.Am in clasa colegi si fete, majoritatea fete cu care ma inteleg bine,dar,am o problema cu baietii din clasa mea,fiind la liceu,toti am venit din alte parti, unii si cu glumele proaste de acolo.Noi oarecum faceam glume 18+ despre mamele noastre,totul a fost bine, totul fiind o caterinca, dar glumele au continuat si mama o ducea din ce in ce mai rau, nu pot spune aici cum.Iar ei tot au inceput sa faca glume d.astea chiar ba mai tare fara insa sa stie.Am incercat sa le ignor fara sa le mai raspund.Nu am spus nimic pt. ca sigur la ce temperament au, vor crede ca sunt o femeie,ei acolo fiind"barbati adevarati" bineinteles, cu -1 neuroni si 0 respect pt. altii.(eu). Vreau sa precizez ca sunt putin mai burtos, un alt motiv sa faca misto de mine,dar eu nu fac de ei, pentru ca incerc sa fiu bun cu "prietenii" mei.In fine.ce as putea face ca sa scap de ei? Chiar te doare sufletul cand isi bat efectiv joc de mama ta iar tu stii ca in orice zi poate trece pe lumea cealalta.p.s:"prietenii" sunt oameni neeseriosi,nu va asteptati sa inteleaga ceva si nu am nici un prieten adevarat in care.mi sa.mi pun baza, singurul meu prieten fiind un tip din clasa a 12-a care mereu are grija de mine, vazand ca "sunt mai dolofan" si ca am "fata de spate" a ajuns sa fie prietenul meu.

1 răspuns:
| Deaad a răspuns:

Impune-ti respectul! Nu mai fi bleg.
Ai ajuns la liceu, acum faci cunostinta cu tot felul de oameni.Nu mai e caterinca din generala.
Daca isi bat joc de tine si te deranjeaza asta, ai tot dreptul sa le atragi atentia, mai intai cu frumosul.
Nu te mai lasa calcat in picioare ca nu e ok.Asa o sa fii tot restul vietii.Schimba ceva la tine, e cazul.
Iar tovarasii tai sunt tipul ala de "prieteni" cei mai libidinosi posibili.
E imposibil sa nu-ti faci un prieten bun, din toti oamenii care sunt in liceu.