| Nicueumflat a întrebat:

Salut,tovarasi.Fac o compunere, si vreau sa va aud parerea despre ea. Uite:
Cezar și Alexandre
O data pe vremea apogeului Marelui Califat Islamic trăiau 2 flacai bizantini fiind gemeni,
care trăiau în Mecca.
Unu era numit Cezar, celalalt Alexandre.Acestia aveau aceeași infatisare. Fusera înalți, de 180 cm.Alvusera
umerii înclinați,brate puternice, trunchi larg, o talie bine definita, solduri osoase și picioare slabe.Detineau pe cap par
brun închis, cret în stil natural.Stapaneau fete slabe,barbii ascuțite cu mustati de același culoare cu parul,lungi, avand
vorfurile în sus și obraji ososi. Sprancenele lor fusesera stufoase, ochii mici siteti, imfometati de putere sunt verzi ca
frunza de stejar.Nasurile dansurilor erau lungi și subtiri,De obicei purtau haine simple de țărani.
Alexandre n-avea personalitate,era un spadasin de ne întrecut,fratiso îl folosea ca o arma, fiindca
el(ALEXANDRE, NU CEZAR) îl asculta, facea oricea ce ii poruncea fratiso.Dar Cezar era total al cumva fata de
fratele sau.Era infometat de putere,nebun,destept,foarte șiret,o jigodie în toată firea, calif
corupt și un hot, aoleu cât de pungas era! Nuti vine sa crezi, va spun siincer! El îl punea pe geamanu sau sa ucidă
oamenii care nu vroiau sa le de bani.Oh....era și criminal. Tutor cetatenilor le erau frica de dansi! Nu pricep cum
justicia nu-i prindea(sau știu?). Probabil și dreptati ii era frica!
Ei erau prieten cu Aladin. Uneori pierdeau vremea cu el.Cand vazura ca se inbogati foarte tare din cauza lamii
magice. Cezar nu vroia sa o fure,pentru ca i-a venit,ceva în cap(adica o idee).Cum știm cu toți Aladin e un om
naiv,foarte naiv, si poate fi păcălit ușor. Cezar s-a dus la palatu dansului la o,, vizita surpriza". Amicu l-a primit cu
drag.S-a dus în zona cea mai importanța a palatului, Acolo ii sevi cu tot felul de mancaruri.Primitorul incepu sa
vorbească despre niște subiecte, pe care nu ii interesa pe bizantin, totusi l-a asclutat.Pe la final,Cezar deschise un
subiec despre lampa(abia așteptat,as putea spune). Dubios,Aldain nu facu nimic ineregula, nici nu se stramba. Uitati un
fragment din converstatia lor:
-,, Alidin", du un ai acea minunatie?
-Care? AAA....Lampa?
-Da...
-(Răspunde Aladin cu un aer triumfator) Am luat-o dintr-o prăpastie.De ce întrebi?\
Se lasa un moment de liniște, cam scurt
-Din curizotate.
-OK
-Pot sa te rog ceva?
-Orice, farate.Nu mai ști? Esti fratele meu din alta mama, Ce e?
-P-pot să-ți împrumut lampioara?
-Hm...Da
-Chiar(zice cezar în mintea sa:dadui lovitura!)?
-Cu siguranța...
-(Cezar îl interupe, zicand cu o voce disperata)atunci da-mi-o!
-Stai un pic.Cu o singura conditie
-Care (el zice în mintea sa:m-a luat gura pe dinainte)?
-Sa-mi găsești o soție.Una adevărata, daca știi ce zic.Peste o săptămâna sa o aduci.
-Ok, pot pleca? S-a făcut cam târziu.
-Sigur frate vrei sa te conduc eu
-N-ui nevoie, pa!
-Pa
Cezar ieși din palat.Afara incpu sa rada puternic.S-a oprit l-a un moment dat, freca lampa, spuse:
-Duhule!
-Cei stăpâne?
-Dai foc castelului sa moara bogatasu’ în chinuri!
-Se face.
Cezar pleca spre casa.In câteva luni deveni stăpânul Imperiului Islamic. Putea să-i bate pe toți. Aproape i-a
bătut.Dar mereu se termina cu daruri, nu? Din cauza Claifatul a saracit foarte tare.O forța, o forța zeiasca l-a
oprit.Multe triburi din nordu și nord-estull Europei s-au unit ca să-l oprească. Uniune se nume Regatul slavo-
barbar, fiind șef Slovakimi.Lampa fu capturata de o spioana, numele ei nu este cunoscut.Sau este? Atunic depindea
apărarea imperiului numai de puterile aramtei, care erau foarte slabe.Regatul acela i-a impins la loc în Asia.Repede se
forma state noi, Regatul dragonului de apus, Regatul dragonului de răsărit, intrant în război ca s-asi mareasca
teritoriul.In câteva zile dușmani ajunnsera în capitala. Cezar de firca, se refugiaza în alt stat, dar ii prins.Alexandre se
lupta,aparand capitala,mananca bătaie, este salvat de domnisaora necunoscuta, dintr-un motiv necunoscut.
Marele Califat Islamic ii înfrânt, ras de pe fata pământului.

3 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Super
Bafta

| Justme1997 a răspuns:

Multe greșeli si de scriere și gramaticale. Nimeni nu are nevoie de o descriere atât de detaliată, nu are niciun folos. Când creezi personaje, nu trebuie naratorul să vorbească despre personalitatea lor, trebuie să reiasă din ce fac personajele. Pe scurt, slăbuț

| Cinga36 a răspuns:

Mizerie

Întrebări similare