| DonyHD a întrebat:

a fost cineva la expozitia aia cu "cadavre" de la Antipa, se merita sa merg? Si daca puteti sa imi spuneti cat e biletu si daca trebuie cumparat din timp sau acolo pe loc, mersi funda.

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Merita sa te duci, daca vrei sa vezi cu ochii tai ceea ce multe dintre ele ai vazut doar in documentarele tv.
Eu si acum sunt impresionata de cum a putut fi reprodusa acea pestera, atat de natural!
Pretul biletului este 20 lei, si se cumpara pe loc.

| DonyHD explică (pentru foxsilver):

Mersi frumos de raspuns, imi trebuie carnetu de elev pentru reducere nu? si despre ce pestera zici ca nu am vazut la tv, sigur zici de expozitia aia cu cadavrele unor detinuti chinezi care au vb atata la tv de ea?

| foxsilver a răspuns (pentru DonyHD):

Nu m-am referit la acea expozitie, pentru ca ultima oara cand am vizitat muzeul a fost in urma cu 15 ani. Acum, iti voi explica mai bine: in acel muzeu exista o pestera in miniatura, si este reprodusa extrem de natural, cu stalactite si stalacmite cu tot. Ar fi pacat sa nu vizitezi tot muzeul, ai avea multe lucruri de vazut si de invatat.
De altfel, este unul dintre cele mai vizitate muzee din Bucuresti, mai ales de catre tineri.

3 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

In graba, am uitat sa-ti spun ca acela este pretul pentru adulti, elevii si studentii platesc doar 5 lei.