| PentruAPovesti a întrebat:

Salut TPU, Aceasta intrebare este pentru visatori.
Vreau sa vad cele mai profunde vise, cele mai adanci, povesti de dragoste. Vreau sa stiu voi la ce visati? Cel mai PROFUND raspuns va primi funda.

2 răspunsuri:
| Dante30 a răspuns:

Salut cateva din visele scrise rapid dupa ce m-am trezit ar fi :
"Georgiana"
Se facea ca eram intr-un apartament deloc familiar mie, unde o fata foarte dragalasa si micuta locuia cu parinti ei, Aceasta mica gingasie avea undeva la 15-18 ani, Si al ei nume urma sal aflu, aceasta fiind Georgiana, Georgianei nu-i pasa ca locuia cu parinti sau ca parinti ei aparent nu ma cunosteau, Insa s-a uitat adanc in ochii mei si nu am putut sa simt altceva decat pura iubire, Dupa ce-a infaptuit acestea s-a ridicat putin pe varfuri si m-a sarutat usor si cu tandrete. Georgiana a inceput sa-mi spuna cu lacrimi in ochii ca ea ma urmarea de mult timp si ca, ma admira si ma idolatriza fara ca eu sa stiu, Si a inceput usor cu o voce tremuranda sa imi spuna :" Rony esti minunat, amabil tandru iubitor si cel mai sensibil baiat pe care l-am cunoscut"
Stand unul langa altul in mijlocul unei sufragerii cred? Am inceput sa plang si sa ma destainui sa ii spun ca o iubesc Ca O doresc trupeste sufleteste si in orice alt mod posibil, Georgiana mi-a inchis gura cu un alt sarut, Ah dar ce buze catifelate asa de catifelate ca matasea parea o mare minciuna, In timp ce ne sarutam si inimile noastre bateau din ce in ce mai tare stiind ca amandoi ne-am gasit persoana cea mult cautata, Am inceput sa ne dezbracam usor parca cu frica si jena ca unul dintre noi il va respinge pe celalt insa nu era asa, Amandoi eram doi visatori la iubirea pura la tandretea ce a disparut din aceasta lume si a fost inlocuita cu uratul si falsul.

O alta realitate
Se facea ca am vorbit cu un fel de savanta despre calatoria in timp/sau in alta dimensiune,
si ca discutam cu ea despre riscurile calatoriei in timp/ in alta dimensiune
In final am calatorit intr-o alta dimensiune sau timp sincer nu stiu....In esenta am ajuns intr-un Lapus mai schimbat, Iar o persoana o femeie mai exact mi-a
Zis pe nume rony insa aparent "Eu" cel din acea dimensiune/alter-dimensiune nu exista ca apoi dupa ce ma gandesc aceea era Cucu Mioara al acelui timp/dimensiune
Am mers cu ea acasa iar intr-adevar ea era, dar era atat de diferita fata de mama mea...Fruntea mai lata fata mai lunga si o alta tunsoare, dar...
Sufletul sau ceva imi spunea ca ea e, Se facea ca in aceasta dimensiunea ea nu m-a nascut si nu a facut copii, Intrand in apartament totul era diferit
chiar foarte diferit
poze multe pe peretii cu ea similare cu cele originale din timpul/dimensiunea mea in timp ce ma uitam la aceste schimbari majore ea a disparut,
Imi continuam plimbarea prin apartamentul meu dintr-o alta dimensiune iar lucrurile ce urma sa le vad in el m-au facut sa plang acolo
Pt ca, cum am spus aceasta Cucu Mioara nu a avut copii...
Vrand sa ma intorc inapoi am sunat respectiva savanta dar nu mergea,,,, am incercat de mai multe ori pana in final sa fiu trezit de realitate
Matusa mea sunanduma si sculanduma din somnul crezut candva o alta realitate.

Un altul ar fi:
Melancolia crezuta candva pierduta revine in vis
Aveam undeva la un 11-15 ani in acest vis si ma aflam in sufrageria mea, cautand printr-o carte am gasit o poza in forma de Z in care erau mai multe poze cu mine in diverse momente ale vieti, bebelus, 4 ani, 7, 10, 12, 18, m-am dus repede in dormitor unde mama mea calca/dadea cu aspiratorul, si i-am spus:
"Mami uite ce am gasit!" si i-am aratat poza.
Mama s-a uitat la mine si mi-a zis:
"Roni tu ai crescut, iar eu am imbatranit".
M-am trezit din acest vis vrand sa plang dar neputand sa o fac fiindca m-am inchis prea mult in mine de-a lungul timpului, incercand sa strig "mami" in repetate randuri insa vocea mea nu se auzea era doar la nivelul subconstientului acest strigat doritor de afectiune materna, si imi batea inima foarte puternic.
Mama mea a murit acum 4 ani iar visul cred ca a fost fie pentru ca de 3 ani locuiesc singur si un fel de afirmatie vizavi de maturizarea mea in cei 3 ani de singuratate ce au trecut peste mine cat si faptul ca mama mea cand a murit avea 53 de ani, si ma mai gandesc ocazional cati ani ar fi avut daca era in viata...