Pot sa raspund si eu, care am vrut sa renunt dar mi-am bagat rapid mintile in cap?
Ma bucur enorm ca nu m-am lasat. Mai erau vreo 3 colegi care voiau sa se lase (Analiza matematica, Rezistenta materialelor, fizica cuantica si alte nenorociri ne impingeau la gestul ala).
Eu sunt singurul care a continuat. Silviu s-a dus la scoala de subofiteri sa se faca politist. Acum sta cu radarul pe sosele si fugareste betivani care conduc. Ultima data cand am vorbit nu regreta.
Cornel s-a bucurat ca a gasit un job la call center cu xyz sute de euro pe luna, desi era un baiat destept si ar fi putut fi un inginer bun. Acum e posibil sa fi ajuns la mia de euro pe luna. Cam regreta.
Eugen, purtat de valurile iubirii a devenit tatic inainte de 20 de ani si a trebuit sa produca, altfel ii suferea familia de foame. Tot call center, nu mai stiu nimic de el.
Eu, m-am luptat ca un erou cu sesiunile si examenele, si acum sunt inginer in Occident. Nu m-m luat dupa mirajul sutelor de euro din call center si acum fac mii de euro.
Atat.
Pot să îți zic de alte persoane, deși nu se face așa ceva.
Ea zice că nu regretă.
S-a lăsat pentru că a fost exmatriculată, nu a luat nici jumătate din examene. Ea zice că nu îi plăcea, că erau lucruri inutile.
Nu muncește nimic, urmează cursuri de mentorat.
Alta a zis că nu e de ea facultatea.
Alta a plecat după iubit în Anglia.
Alta a repetat de 2 ori primul an. Zicea că nu are timp să învețe pentru că trebuie să lucreze. Se ducea la examene cu gândul că dacă vrea profesorul să o treacă o trece că doar a plătit facultatea fiind la taxă. Avea ideea să plătească pentru a îi face alții temele/proiectele/ examenele.
Toate au renunțat la Informatică.