| Doarunaltutilizator a întrebat:

Acum nu mai stiu cand exact pe la inceputul semestrului mi-am pierdut cartea de muzica de a opta,acasa nu are cum sa fie,m-am uitat in dulapul din clasa mea nu era nici o carte si nu cred ca ar fi la un coleg fiindca daca ar fi luat-o cineva ar fi observat ca are o carte in plus am mai pierdut o carte anul trecut de fizica si a trebuit sa iau una noua si in clasa a sasea am pierdut cartea de franceza.
In prezent nimeni nu stie ca am pierdut cartea de muzica, ce sa fac? e cam jenant sa spun ca am pierdut din nou o carte si anul asta.

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Intreaba pe cineva daca are o carte de muzica in plus (nu neaparat colegi; poate ai rude ce mai au cartea de muzica)
La final de an se va observa pierderea ei.
In plus, poti incerca sa fii mai atent. La liceu te pune sa platesti cartile pierdute.

11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu spune, lasa asa. Am pierdut si eu multe carti.

| Doarunaltutilizator explică (pentru DoarBogdan):

Da dar nu trebuie ca la sfarsitul anului sa aduc toate manualele?
Bine ca asta e ultimul an de gimnaziu dar mie sa nu am probleme sau asa ca au mai fost cazuri cand unii au pierdut carti si diriginta le-au tot zis colegilor sa le aduca ca sunt ale scolii ca ori aducem altele ori le platim.

| Doarunaltutilizator explică (pentru DoarBogdan):

Si oricum o sa se observe lipsa cartii.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Shhhh. Nu mai spune nimanui. laughing
Lasa o sa treaca. Si nu o sa platesti nimic.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

E doar o carte. Ce sa faci acum... as vrea sa fi fost in clasa mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune că tu nu ai primit carte de muzică la început și că o foloseai pe cea a colegului de bancă.

| Doarunaltutilizator explică (pentru anonim_4396):

Eeeh na de parca o sa ma si creada daca as spune toti colegii mei si eu am spus ca avem toate cartile cand le-am primit de la diriginta.

Si eu nici n-am coleg de banca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi asta-i foarte trist că nu ai coleg de bancă.
Aștepți până la sfârșit de an și vezi ce-o să spună, poate n-o să fii nevoit s-o cumperi...

Poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh,asta e. O sa spui tu la sfarsit.Sau cumperi una pana la sfarsit, daca te intreaba zici si tu ca o ai da nu o gasesti laughing