Pai si pe mine ma cheama gianina si am si eu 11ani si mi se pare chiar absurd, am si eu cont pe hi5 si la unele jocuri mai poti vorbi si cu alti utilizatori si am vorbit si eu cu unu si m-a intrebat cati ani am.si i-am zis ca am 11 ani.si so mirat
eu am intrebat,, cei?'' si el mi-a zis:,, dar esti micuta'' si chiar m-am enervat atunci dar da mi se pare absurd ca eu m-am lasat de papusi in clasa 4
Sincera să fiu eu la 12 ani nu mă jucam cu papuşile. De fapt nici la 5 ani nu mă jucam cu păpuşile, nu mi-au plăcut niciodată. Dar oricum ideea e că voi faceţi uneori nişte lucruri care mie nici nu îmi treceau prin cap la 12 ani, sau dacă îmi treceau oricum nu le făceam. Şi nu sunt bătrână sau whatever, am 15 ani.
Buna si eu am 12 ani si mie nu mi-a spus nimeni asa. Dar totusi m-as supara daca mi s-ar spune pentru ca acum, generatia asta este mai inaintata ca sa zic asa.Parintii mei stiu ca eu nu mai sunt chiar un copil si multi spun ca sunt mai matura si din cauza circumstantelor am fost nevoita sa fiu asa.Si sincer imi place
Nici mie nu imi plac papusile. si nu aud fraze din astea dela nimeni. aia care iti spun asa nu s-au maturizat inca.
Am auzit des prostia asta dar nu-mi amintesc sa-mi spuna cineva in fata asta
si chiar daca mi-ar spune, nu, nu m-ar deranja, e treaba fiecaruia ce a facut la 12 ani, daca s-a jucat cu papusile nu inseamna ca trebuie sa ma joc si eu poate am chef sa ma joc cu masinutele nu mi-au placut papusile niciodata, am cateva care le-am primit dar nu m-am jucat niciodata cu o papusa nici nu stiu sa ma joc cu papusile
poate ti-au zis persoane mai invarsta si au vrut sa-ti spuna ca sa nu te maturizezi prea repede, din pacate multi spun asta copiilor, dar putini isi dau seama ca inainte era altfel