| VladuT1337 a întrebat:

Am 13 ani aproape 14 si as vrea sa stiu niste lucruri. Eu pana acum am incercat sa ma apuc de mai multe lucruri, ma plictisesc mereu si am incercat sa ma apuc de desenat de programat tot felul de nebunii care mi au trecut prin cap. Dar trec câteva zile si ma plictisesc si chiar as vrea sa stiu ce ar trebui eu sa fac la vârsta asta... stau mult in casa si sunt plictisit tot timpul, si orice mi as gasi sa fac sa ma apuc de cântat sau orice imi trece chieful. Ce ar trebuie sa fac acum la 13 ca sa ma ajute in viitor sau la ce ar trebui sa ma gandesc? Gen la cum arat sau ceva, fara chestii cu scoala fiindca deja învăț si am note bune asa ca n are rost.Multulmesc!

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

„Cititul iti ofera noi orizonturi", cel putin asta este indemnul universal.
Era una bucata filosof/poet/etc. Oscar Wilde care a filosofat in „Portretul lui Dorian Gray" ca „sa te plictisesti este cea mai mare crima pe care o poti comite"... dar, ma rog, el vedea ceva prin era victoriana, iar tu nu vezi nimic in era tehnologica.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai tot asa, invata diferite lucruri, toate o sa te ajute. Si depinde ce intelegi tu prin ajutor, daca vrei sa faci un proiect acum... da, daca nu, pe viitor.

Dar este ok, ai doar 13 ani, trebuie sa ii vezi de scoala si de aceste mici pasiuni. Si sa nu uiti sa te distrezi.

| T0T a răspuns:

Înseamnă că lucrurile alea nu te reprezintă. Nu există o formulă care se aplică tuturor. E responsabilitatea ta să găsești ceea ce te pasionează și reprezintă. Suntem diferiți.