| 0RASPUNS0 a întrebat:

Salut TPU. Am 14 ani și am de ales între a-mi lua pc acum sau motor la 16 ani...ce mi-ați recomanda?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Până la 16 ani, le iei pe amândoua, doar ai 2 ani (de economisit) la dispozitie

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-aș recomanda să faci o listă : una cu motor, iar celălaltă cu PC-ul, notându-ți avantajele și dezavantajele lucrurilor respective.
Exemplu:
Motor
Avantaje :...(care crezi ca ar fi), dacă îmi iau acum motorul.
Dar să fii și conștient de riscurile pe care le poți avea. Nu este chiar ușor precum pare să utilizezi un motor.
Dezavantaje :...(care crezi că ar fi)
PC
Avantaje :...(care crezi ca ar fi), dacă îmi iau un pc.
Dezavantaje :...(care crezi că ar fi)
Și te gândești. Mai întâi, pune-ți întrebarea : SUNT SIGUR CĂ AȘ PUTEA DEȚINE UN MOTOR LA VREMEA RESPECTIVĂ?
Eu doar ți-am oferit un exemplu...Acum faci cum consideri tu că e mai bine. Până atunci e posibil să mai apară și alte modele de motor. :}

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ia-ti pc acum si strange bani zilnic.cate 2-5 lei.
peste 2 ani o sa ai 1500 -3000lei si ceri diferenta la parinti.

Răspuns utilizator avertizat
| mrArtE a răspuns:

Ia-ti un pc, invata programare, sau baga-te pe seo, marketing / orice prin care poti castiga bani, si pana la 16 ani, strange bani de motor.Ambele pot fi pasiuni, dar doar 1 iti poate aduce profit.Deci eu asa as alege.Mi-as lua un pc daca as mai avea 14 ani si m-as apuca de unul din lucrurile de mai sus.

| DariaavvvTexo a răspuns:

Eu spun să îți iei un pc
pana la 16 ani va apărea motoare noi și s-ar putea ca tu sa ramai cu unul vechi din lipsa de bani
Si un pc de peste 20 de milioane deoarece am avut unul de 15 milioane și a fost cam prost