Mai bine iei carbohidrati decat proteine.
Proteinele ajuta al refacerea fibrelor dupa antrenament, nu prea te ajuta la ce vrei tu.
Cate mese ai pe zi? Ce antrenament la sala ai?
Și crezi că dacă bagi proteine în tine și tragi de fiare să te umfli, impresionezi pe cineva?
De obicei ăștia umflați de la sală habar nu au să se bată. E o diferență enormă între a avea mușchi și a ști să te bați.
Si ce importanta are sa stii sa te bati?
p.s. : oare cati "umflati" de la sala te fac K.O. cu 1 deget?
Degeaba ai forță multă și mușchii umflați dacă agilitatea, reflexele și tehnica îți sunt niste noțiuni necunoscute.
E degeaba daca vrei sa concurezi la MMA...
pentru omul normal, care vrea sa fie sanatos si sa arate bine ( nu un taranoi imputit scandalagiu ), reflexele si tehnica de care vorbesti tu sunt FIX INUTILE
nu toti suntem de la tara, ca tine, sa ne batem
Da cine a zis că mie-mi place să mă bat? Am explicat doar diferența dintre cele două chestii și eventualele dezavantaje.
Angî-angî-ul de la sală te cam face să pierzi din logică. Cred că mentalitatea de țară este ceva ce am observat la tine. Tragi de fiare doar să te faci pătrat și să se cunoască mușchiul în speranța că asta te face să arăti mai bine. E ok să ai forme, da prea mulți mușchi arată grețos. Iar carbohidrații (de care ai menționat mai sus) nu-s întotdeauna sănătoși, mai ales dacă faci exces. Da, te umflă, dacă scopul tău în viață e să fii cât un dulap și atât.
Tu esti de la oras moshule?
1. nu vorbeam de exces
2. am facut si kickboxing, nu doar sala
Faza e ca ma dispera "e degeaba ca nu poti nu stiu ce", e ca si cum ii spui unui fotbalist ca degeaba da el 10 goluri ca nu stie sa arunce la cos.
Sporturi diferite, obiective diferite. Nu poti sa spui despre un sport ca e "degeaba" ca nu ai rezultate la alt sport.
Da.
Si tu esti alt copil, auzi ca batoanele deregleaza metabolismul
Goguleeeee, am fost la cateva cursuri de-ale domnului profesor Mencinicopschi, cursuri in care ne-a spus cat de mare adevar sta in aceste batoane, 90% minciuna, asa ca ia-ti rasul ala si bati-l intr-o gura de canal, ca de... asa e la voi la oras, aveti canalizare
Nici n-am spus că e degeaba. Există culturism și există sporturi de contact. Doar că fiecare au scopuri diferite. Da, dacă le combini e și mai bine.
Însă el a spus în întrebare că îi este frică să nu-l bată alții. Și când vrei să nu te bată alții, cred că mai util este să practici un sport care să te ajute să te aperi decât mersul la sală ca să pui masă musculară.
Deci, cred că în cazul lui kickbox-ingul ar fi mult mai util decât trasul de fiare. Bineînțeles, poate să le facă pe amândouă, e strict alegerea lui. Dar în nici un caz doar tras de fiare fără kickbox-ing, pentru că halterele nu te învață să lovești sau să te aperi de lovituri.
Folosesc suplimente proteice de ani de zile, metabolismul meu e super ok.
Arata-mi si mie un articol scris de Mencinicopschi in care sustine aberatia spusa de tine, vreau sa vad si eu.
Si normal ca avem canalizare, doar gunoaiele inapoiate nu au.
Tare as dori sa vin la tine la sala sa le arat colegilor tai ce coleric esti, dar... cedez
Vino. Dar acum nu fac sala, acum fac street workout ( gen tractiuni intr-o mana, tractiuni cu greutati legate de mine, flotari intr-o mana cu greutati, etc. ).
De sala ma reapuc la iarna.
Ok, aici sunt de acord cu tine. trebuie sa le combine.
p.s. : toti marii luptatori de box sau kickboxing fac si fiare. doar ca putin diferit, fata de cei care fac culturism.
In sala poti face mai multe tipuri de antrenamente, in functie de obiectivele tale.