| RRoby a întrebat:

Am auzi ca, castile normale(telefon, mp3)pot asurzi.am citit ca daca asculti zilnic sau aporape in fiecare zi muzica la ele si la MAXIM pot dauna. Ceea ce vreau eu sa va intre este:eu ascult in fiecare zi la ele, dar nu la volum maxim, din contra, la volum mic.ESTE VREUN RISC IN ASTA DE A SURZI?
vrea sfatul unuia care stie si nu asa la misto si abureala raspunsurile si ofer FUNDA+VOT la raspunsul care m-ar ajuta!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Riscul de a asurzi este cu mult redus,dar,chiar si asa, auzul poate fi afectat.Cel mai recomandat este sa asculti muzica la un volum scazut, fara casti.

3 răspunsuri:
| RRoby explică:

Scuzati greselile, m-am grabit.

| Crisis a răspuns:

Eu ascult in fiecare zi la maxim rock de vreo 5-6 luni. Multi zic ca daca mai continui asa o sa-mi afectez auzul, si chiar am simtit-o, adica ma doare foarte tare capul dupa ce ascult vreo ora jumate. Am inceput s-o las mai moale, pana la urma e sanatatea mea in joc. La tine nu cred ca se pune problema asta, de vreme ce asculti mai incet [incet inseamna la un mp3 vreo 24/31 volum].

| Sellena_4766 a răspuns:

Eu askult in fiecare zi tare si chiar nu am nicio problema, mi se mai intampla cateodata sa ma doara capul daca ascult in exces sa zic asa laughing. Deci tu cu volum mic n-ai ce sa patesti.