Ia-ti ipad, nu cere de mancare, nu se caca in casa, nu vrea plimbat. Nu pari sa fi o persoana responsabila tinand cont ca iti pui asemenea intrebari, din start un gadget pentru tine e mai import ca un suflet .
I-ati ipad..si joaca-te cu catei si pisici pe el..ca esti aproape sofi(s)tricta si e pacat de posibilul viitor animalut sa te aiba de stapana ocrotitoare
IPad-ul rulea iOS nu android, jocuri sunt si free, iar cele platite ..nu sunt scumpe deloc, nu am gasit un joc cu pretul de 70 euro, exagereaza mama ta , si eu nu as merge pe alt tip de tableta, dupa ce-ti cumpara ai tai parinti tableta..astepti putin timp sa mai "respire" si ei si apoi treci la planul 2 catelu
Buna!
Mai bine ia-ti cainele, chiar daca e mai greu de intretinut.Ce? de unde? 3 milioane un joc?
Daca vrei iti dau un site de unde le iei gratis.Dar cainele iti ocupa timpul, si eu am caine si am si android, dar imi place mai mult cainele
Bafta!
Eu te as sfatui sa iti cumperi yorkshire terrier dar cere multa responsabilitate multa decat un ipad
Eu ce-ati zice sa iei catelul caci o sa tina mai mult si iti ocupa mai mult din ocupatia ta(p.s eu am pisica si tableta dar imi e draga mai mult pisica)
Mary Marry întreabă: