| IuuxxI a întrebat:

am cateva intrebari... 1) ce sa imi iau : ipad 2 sau yorkshire terrier? Ipadul am vazut cu 15 milioane iar cainele e 13... nu stiu ce sa imi iau! Le'as vrea pe amandoua dar ar fi 28 milioane. prea mult... 2) ipadul are android? daca nu, cum pot sa imi descarc jocuri gratis? mama zice ca is 3 mil un joc. da de unde laughing))... 3) voi ce ati alege : bichon maltez sau yorkie? dc? 4) ce tableta e cam la fel de buna ca ipadul cam tot pe la 15 mil I don't know Funda celui mai bun si rapid raspuns. :* Restu vot. ( scuzati categoria, e cea mai vizitata big grin )

9 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Ia-ti ipad, nu cere de mancare, nu se caca in casa, nu vrea plimbat. Nu pari sa fi o persoana responsabila tinand cont ca iti pui asemenea intrebari, din start un gadget pentru tine e mai import ca un suflet happy.

| h3r a răspuns:

Niciunul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ia-ţi Ipad.
Aş alege bichonul.
Te pup!

| e1xtz a răspuns:

I-ati ipad..si joaca-te cu catei si pisici pe el..ca esti aproape sofi(s)tricta si e pacat de posibilul viitor animalut sa te aiba de stapana ocrotitoare

| BSwwatch a răspuns:

IPad-ul rulea iOS nu android, jocuri sunt si free, iar cele platite ..nu sunt scumpe deloc, nu am gasit un joc cu pretul de 70 euro, exagereaza mama ta laughing, si eu nu as merge pe alt tip de tableta, dupa ce-ti cumpara ai tai parinti tableta..astepti putin timp sa mai "respire" si ei si apoi treci la planul 2 catelulaughing

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Buna!
Mai bine ia-ti cainele, chiar daca e mai greu de intretinut.Ce? de unde? 3 milioane un joc? laughing
Daca vrei iti dau un site de unde le iei gratis.Dar cainele iti ocupa timpul, si eu am caine si am si android, dar imi place mai mult cainele happy
Bafta!

| cristitoader13 a răspuns:

bai eu zic ipad 2 sau mult mai ieftin Allview viva q7 sau q8 bafta.

| Almost4Ever a răspuns:

Eu te as sfatui sa iti cumperi yorkshire terrier dar cere multa responsabilitate multa decat un ipad

| vladromila2001 a răspuns:

Eu ce-ati zice sa iei catelul caci o sa tina mai mult si iti ocupa mai mult din ocupatia ta(p.s eu am pisica si tableta dar imi e draga mai mult pisica)