Nu e malefica, doar ca e foarte greu.Tu probabil ai avut un vis lucid si din cauza asta ai reusit sa faci ceea ce gandeai.
Nu exista dovezi ca vreun om ar fi fost capabil sa miste obiecte de la distanta cu puterea mintii, si s-ar putea ca asa ceva sa fie imposibil.
"Cum este ea?"... inexistenta.
"puteam misca orice obiect"... chiar tu ai zis... ai avut un VIS.
"Este malefica"... telekinezia si alte chestii psiho-pupu de genul acesta NU sunt reale.
"Ma va afecta"... tehnic vorbind, avand in vedere ca zici ca esti crestin, din moment ce (cica) zeul tau este atotorice, ii poti cere sa-ti dea puteri psiho-pupu. In biblie scrie ca daca ai credinta cat un graunte de mustar poti sa muti munti (deci telekinezie).
Dar repet, asa ceva nu o sa se intample deoarece chestiile de acest gen sunt fictive.
Cum ai spus si tu "telekinezia" este puterea mintii cu care poti misca obiecte, dar din cate stiu eu asa ceva este imposibil si am vazut doar in filme, nu mai gandi aiurea in legatura cu satanismul sau alte prostii, a fost doar un vis. Si daca vrei sa practici asa ceva cu toate ca imi vine sa rad nu ai decat.