Ești tip și porți așa ceva?
Păi meriți. Tipii care se îmbracă precum niște poponari siniștri merită să râdă lumea de ei și să fie arătați cu degetul.
Da, e dreptul tău să te îmbraci cum vrei. Dar e dreptul mei să fac mișto de tine.
De unde știi că nu au habar ce-i aia calitate? Ai impresia că tot ce scoate Converse e de calitate? E de calitate comparativ cu tenișii chinezești din piață care arată la fel. În rest îți enumăr o gălăgie de firme de încălțăminte care se pișă cu jet pe orice au scos vreodată converse.
Și probabil nu râd de tine doar din cauza încălțărilor. Cel mai probabil ești un metrosexual d'ăla care pe lângă chestiile alea oribile din picioare mai are și pantaloni conici mulați, tricouașe unisex și freză de travestit.
Dacă erai în așa hal de mascul încât să nu te deranjeze să porți ceva unisex le-ai fi închis gura doar uitându-te urât în direcția lor. Dar cum probabil arăți la fel de fioros ca o pisică gestantă, nu o să fii în stare să-i închizi gura nimănui și o să se facă mișto de tine tot timpul.
Chiar dacă raspund cam întârziu la aceasta afirmație, părerea mea e ca,,,,, converse este ce mai buna firma pe lângă adidas și alte chestii mai mult la design..totuși e dreptul lui sa poarte ce vrea…dacă tenișii sunt unisex nu înseamnă ca e un afemeiat. Și eu port converse și sincer sunt roșii. Dar asta nu are nici o legătura cu aia care fac mișto. Și nu, nu ai dreptul sa faci mișto de el. ca dacă cineva ar face mișto de tine nu ți ar conveni