| Filip_Razvan_1998 a întrebat:

am citit pe facebook ca exista un site VivaSms care spune ca daca iti faci cont iti trimite 2 euro si pe parcurs 3 centi doar ca-ti trimit ei un mesaj. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa primesti banii trebuie sa atingi pragul de 5 euro. Primesti 2 euro la inregistrare, 10 centi pentru fiecare persoana care isi face cont cu un link magic pe care il primesti tu cand iti faci cont si 3 centi pentru fiecare mesaj primit de la ei. Eu mi-am facut cont acum vreo 2 luni si nu am primit niciun mesaj, prin urmare nu ama juns de pragul de 5 euro ca sa scot banii.
In concluzie site-ul e o facatura care promite dar nu se tine de cuvant.

| CezaricaGSM a răspuns (pentru anonim_4396):

Au fost cateva campanii de SMS-uri doar pe Bucuresti, eu am primit. Incearca sa ajungi la 30 de oameni inscrisi (3euro) si intre 1-5 ale fiecarei luni da cash-out. Intre 6 si 10 ale lunii fac platile. Nu ai cum sa scoti sub 5 euro de aceea nu ti se activeaza nici butonul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CezaricaGSM):

Nu am de unde sa aduc atatia oameni, eu speram sa fac banii din mesajele de la ei dar daca sunt niste tepari care nu au trimis nicun mesaj ce sa fac? Sa le fac reclama in continuare sa le aduc oameni? Pica-le-ar server-ele.

| CezaricaGSM a răspuns (pentru anonim_4396):

SMS-uri s-au trimis doar in Bucuresti, doar 4 campanii. De saptamana viitoare vor fi altele tot in Bucuresti, in tara insa va mai dura un pic. Daca nu ai echipa, nu ai cum sa faci bani multi. Insa la un moment dat vei ajunge sa scoti si cei 5 euro din sms-uri, insa cam greu. Numai bine.

3 răspunsuri: