| benkesoiu a întrebat:

am facut o prostie cat mine de mare aveam de platit o carte profesoarei de romana si cand m-am dus sa-i dau bani i-a a zis ca am platit-o si eu am spus ca nu si mi-a luat bani. stiti ce as putea sa-i spun sa imi dea bani inapoi? DAU FUNDAhappy

Răspuns Câştigător
| AliMiha a răspuns:

Nu ii cere, daca te-a trecut o data, cine stie din ce motiv, a doua oara trebuia sa te treaca iar si trebuia sa vada chiar ea ca ai " platit " de doua ori. Intreab-o intr-o alta ora daca ai platit ca nu mai tii minte, la cate carti ai cumparat in ultima vreme. Poate poate iei banii inapoi daca nu vrei sa fii corect!

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Daca nu stii daca ai platit-o sau nu o rogi frumos sa se uite pe lista sa vada care este situatia ta. Ii spui ca te-ai gandit mai bine si nu-ti adici aminte; rogi si un coleg sa-ti spuna ce ai facut.

| benkesoiu explică (pentru ElenaSA):

ElenaSA sunt sigur ca nu am platit-o dar eu eram trecut ca si cum as fi platit-o si i-am dat bani cand puteam sa tac din gura

| ElenaSA a răspuns (pentru benkesoiu):

Pai daca nu ai platit-o inainte este bine ca i-ai dat, caci altfel, profesoara platea de la dansa din buzunar. Oricum, nu este cazul sa-ti para rau pentru ce ai facut; nici suma nu este asa de mare, cred. A fost comportament corect.

| darrio2007 a răspuns (pentru benkesoiu):

A fost platita din banii ei.Cu gandul ca isi va recupera banii de la tine si de la ceilalti. Ceea ce a si facut.

| benkesoiu explică:

Imi bag ceva in corectitudinea ta mi-e imi pare rau ca i-am dat bani ca prostu si nu stiu cum sa-i cer inapoi

| darrio2007 a răspuns (pentru benkesoiu):

Penibila gandire.