anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste intrebari, nedumeriri si va rog sa-mi raspundeti, sa vad pareri, opinii si argumente daca se poate. In primul rand rog bun simt si seriozitate, fara misto-uri.
1. Daca sunteti la o petrecere, intalnire sau o simpla ora cu colegii, si se intampla sa fie un moment de,, sa ne facem poze", iar tu vrei cu cineva anume si acela/acea refuza sa faca poza cu tine, cum te simti?
2. Pentru baieti : cum unii dintre voi acestia mai sexy-cool boy reusiti, filtrati aproape in fiecare zi, sunteti ca niste lipiciosi? Voi va imbratisati cu toate fetele, va dati pe langa ele, aveti un,, Don Juan" (prea mult spus) in voi. Va dati importanti.
3. Explicati-mi cum unii dintre voi baieti sunteti asa de frumosi, cool sexy, inalti, bine facuti, musculosi, albi la fata fara pic de greseala. Parca sunteti sculptati unii, nu gluma
4. Ce se intampla in ziua de azi de multi bosorogi (cu varsta de peste 40 ani in sus), cu moravuri usoare filtreaza cu fete tinere, chiar de 18-20 ani. Chiar asa scarbosenie exista? Au un comportament si limbaj vulgar, indecent. Ce exista in mintea acestor oameni (care nu pot fi numiti oameni si nici animele, caci jignim animalele)?

O zi frumoasa sa aveti!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut
1. Eu m-as simtit suparat, dat la o parte. Cine face asa ceva ori nu are caracter si bun simt sau nu esti o persoana importanta. Orice ar fi, e un gest urat si lipsit de diplomatie
2. Asa sunt unii baieti. Asta stiu ei sa fie, inteleg prin a fi,, Don Juan''. Mai mult nu pot. Ei cred ca asa se comporta, ceea ce fac e de bun simt. Si pe mine ma deranjeaza astfel de caractere, sincer!
3. Eh, aici cam exagerezi,,, sculptati''. Asa sunt, desi si eu sunt curios chiar, o sa urmaresc intrebarea asta, sa vad daca iti raspunde carevawinking. Eu cred ca iau tot felul de pastile, se intretin, steroizi.
4. Da! E foarte adevarat ce ai zis. Asta suntem, o lume degradata lipsita de moralitate. Multi nu isi mai cunosc locul. Se zice ca,, li se scoala''winking. Nu stim ce este in mintea lor, decat daca le scoatem dupa deces, creierul si sa le fie studiat amanuntit. De asemenea specimene trebuie sa stam departe, sa ii evitam pe cat posibil.

| dadionetwothree a răspuns:

1. Sa stii ca am patit faza aceea, m-am simtit penibil si putin nervoasa/suparata.
2. Asa sunt unii baieti acum, cam marea majoritate. Doua fete si minte in colturi.
3.Ei fac sala, se penseaza, iau steroizi, etc. Nu exagera la faza cu sculptati. Doar un narcisist ti-ar raspunde la intrebarea asta dandu-se exemplu pe el.
4.In drum spre liceu intalnesc foarte multi bosorogi de acest gen, pe langa ca se holbeaza la fundurile fetelor se mai si baga in seama, eww.
Si scuze ca iti spun, dar ca sa nu mai repeti greseala pe care o faceam si eu cand eram mica, se spune flirtati nu filtrati.
O zi frumoasa si tie!